Asrın vicdansızı!

Asrın vicdansızı!
7 yaşındaki otizmli oğlunu Esenyurt’ta hizmet veren Özel Yeni İstanbul Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne yazdıran Ulaş Aydın, 3 ay sonra memnun kalmayarak oğlunu okuldan aldı. Yaklaşık bir yıl sonra ise Ulaş Aydın’a bakanlıktan gelen bir mesaj, ilgili okulun oğlu için de devletten yardım almaya devam ettiğini ortaya çıkardı

Yüzde 80 seviyesinde otizmli oğlu Roşhat Aydın'ı 2017 yılının nisan ayında Esenyurt Yeni İstanbul Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ne kaydeden Ulaş Aydın, 3 ay sonra eğitimden memnun kalmayarak oğlunun kaydını sildirdi. Kısa bir süre önce ise Milli Eğitim Bakanlığı Ulaş Aydın’a mesaj göndererek 2017 yılı 11. ve 12. aylarının parasının okula ödendiğini bildirdi. İlgili okula giden Aydın, “Böyle bir şey mümkün değil” cevabını aldı. Şikayet edeceğini söylemesi üzerine ise “Yanlışlık olabilir” diye geçiştirmeye çalışan okul müdürü, ortaya çıkan yanlışı düzeltebileceklerini belirtti.

Suç duyurusunda bulundu
Savcılığa suç duyurusunda bulunan Ulaş Aydın, yapılan yolsuzluğun önüne geçilmesi ve gerekli işlemlerin yapılmasını talep etti. Adı geçen okulun bakanlıktan yardım alabilmesi için kendisinin ıslak imzasının gerektiğini belirten Aydın, evrakta sahtecilik yapıldığını savundu. Milli Eğitim Bakanlığı ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne de şikayette bulunduğunu belirten Aydın, “Bu çocuklar üzerinden haksız para kazanmak çok çirkin. Benim oğlum gibi daha kaç kişi vardır belli değil” açıklamasını yaptı. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.