CHP ilçelerinde değişim olmadı

CHP ilçelerinde değişim olmadı
Pazar günü CHP'nin Avcılar, Bakırköy, Büyükçekmece, Çatalca, Esenyurt ve Silivri'deki ilçe kongreleri gerçekleştirildi.

HABER: ANIL BODUÇ - CHP'nin Avcılar, Bakırköy, Büyükçekmece, Çatalca, Esenyurt ve Silivri'deki ilçe kongreleri dün tamamlandı. Bakırköy hariç diğer ilçelerde; ilçe başkanları değişmedi. Tek listeyle seçime gidilen Bakırköy'de yeni ilçe başkanı Gizem Başaran Arslan olurken, yine tek adayın sahneye çıktığı Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri'de mevcut başkanlarla yola devam edildi. Esenyurt ve Avcılar'da ise mevcut İlçe Başkanları rakiplerini mağlup ederek yeniden ilçe başkanı seçildi

SADECE BAKIRKÖY'ÜN İLÇE BAŞKANI DEĞİŞTİ

Pazar günü CHP'nin Avcılar, Bakırköy, Büyükçekmece, Çatalca, Esenyurt ve Silivri'deki ilçe kongrelerine sahne oldu. Tek listeyle seçime giren Mehmet Çoban, Çatalca'da yeniden ilçe başkanı seçilirken, Silivri'de de mevcut İlçe Başkanı Berker Esen tek liste ile gittiği kongrede güven tazeledi. Yine Büyükçekmece'de tek liste ile partililerin desteğini alan Halis Çiçekçi ilçe başkanlığını tazeleyen isimlerden birisi oldu. Bakırköy'de ise mevcut İlçe Başkanı Celal Sevinç seçime girmezken, tek liste ile örgütün karşısına çıkan Gizem Başaran Arslan yeni ilçe başkanı seçildi.

whatsapp-gorsel-2023-08-13-saat-19-45-44.jpg

AVCILAR VE ESENYURT REKABETE SAHNE OLDU

Diğer ilçelerin aksine CHP'nin Avcılar ve Esenyurt İlçe Örgütleri'nin kongreleri kıyasıya bir yarışa sahne oldu. Esenyurt'ta mevcut İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, Reşhan Karahan ile yarıştı. Karahan 196 oyda kalırken, Ergin ise 204 oy alarak az bir farklı yeniden ilçe başkanlığına seçilmeyi başardı. Avcılar'da da mevcut İlçe Başkanı Erdal Nas, İlçe Gençlik Kolları Başkanı olan Mesut Aslan ile yarışa girdi. İlçe delegelerinin yoğun katılım gösterdiği kongerede; Erdal Nas oyların çoğunluğunu alarak yeniden ipi göğüsleyen taraf oldu. Sonuca ilişkin konuşan Nas, “Avcılar için hep birlikte çalışmaya, partimize değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.