Erdoğan: Muradımıza kavuşacağız!

Erdoğan: Muradımıza kavuşacağız!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, herkesin merakla beklediği AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağı sorusunun cevabını verdi.

Murat Kurum'un adaylığını ilan eden Erdoğan, “Fatih’in emaneti olan güzel İstanbul’umuzu, Fatih'in fethettiği İstanbul'u muradına kavuşturacağız. Yeniden İstanbul halkına hizmet eder hale getireceğiz” dedi

YENİDEN İSTANBUL YİNE VE YİNE AK PARTİ DİYECEĞİZ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. AK Parti'nin 12'si büyükşehir 26 kentte göstereceği belediye başkan adaylarının isimlerini açıklayan Erdoğan, İBB Başkan adayının ise Murat Kurum olduğunu ilan etti. Erdoğan, “Gelecek seçimde yeniden İstanbul, yine ve yine AK Parti diyeceğiz. İnşallah 81 vilayetimizin her biri gibi bilhassa Fatih’in emaneti olan güzel İstanbul’umuzu, Fatih'in fethettiği İstanbul'u muradına kavuşturacağız. Yeniden İstanbul halkına hizmet eder hale getireceğiz. İstanbul’u son beş yıllık fetret devrinden mutlaka çıkaracağız. İstanbul’un bir beş yıl daha kaybetmeye tahammülünün kalmadığını tüm İstanbullular gibi biz de çok net görebiliyoruz” diye konuştu.

YÖNETİMİ MUHALEFET BELEDİYELERİNE BIRAKAMAYIZ

AK Parti adaylarına yönelik de konuşan Erdoğan, “Milletimizin huzuruna çıkardığımız adaylarımıza şimdiden başarılar diliyorum. AK Parti ülkemizde istişare kültürünün en geniş uygulandığı tek siyasi teşekküldür. Adaylarımızın her birini kapsamlı istişareler, araştırmalar, değerlendirmeler sonucunda belirledik. Artık 30 yılı bulan şanlı bir geçmişten süzülüp gelen birikim ve donanıma sahibiz. Muhalefet belediyelerinin kötü yönetilmelerinin faturasını da milletimizi mağdur etmemek adına yeri geldiğinde biz ödeme mecburiyetinde kalıyoruz. Ülkemizi ve şehirlerimizi böyle bir iklimle karşı karşıya bırakmaya hiçbirimizin hakkı yoktur. AK Parti bu yüzden bu seçime hayati önem vermektedir” dedi.

Kaynak:DAMGA GAZETESİ - YAKUP TEZCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.