Hasan Akgün: CHP 22 ilçe kazanacak!

Hasan Akgün: CHP 22 ilçe kazanacak!
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, gazetecilerle bir araya geldi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün oldukça iddialı açıklamalarda bulundu. İBB ve Büyükçekmece seçimlerinde CHP'nin açık ara önde olduğunu belirten Akgün, “Hatta İstanbul'da CHP 22 ilçeyi kazanabilir” diye konuştu

SEÇİMDEN SONRA ROZETİ ÇIKARIP HİZMETE BAŞLARIM

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, gazetecilerle bir araya geldi. Kendisine sorulan soruları cevaplayan Akgün, çok iddialı açıklamalarda bulundu. Espriyle karışık, “Hedefim 9 dönem belediye başkanlığı yapmak” diyen Akgün, “Ben siyasi partilerden hazzetmem. Çünkü belediyeciyim. Seçildikten sonra rozeti bir kenara bırakır hizmete başlarız” ifadelerini kullandı. Elinde tarafsız firmalara yaptırılan ciddi bir anket sonucu olduğunu ifade eden Akgün, “Rakam vermeyeceğim. Ama İBB'de açık ara öndeyiz. Büyükçekmece'de öndeyiz. Hatta İstanbul'da CHP 22 ilçeyi kazanabilir” diye konuştu.

TEPECİK HALKININ AK PARTİ'YE HESAP SORMASI GEREKİR

Rakibi AK Parti adayı Recep Erol hakkında da önemli açıklamalarda bulunan Hasan Akgün, “Büyükçekmece'de karşıma çok sayıda aday çıkardılar. Şimdi Sayın Recep Erol aday. Ben de diyorum ki sırada ki gelsin” yorumunu yaptı. Recep Erol’un Çanakkale Zaferi kapsamında Mimaroba’da gerçekleştirdiği Zafer Yürüyüşü'nü değerlendiren Akgün, “Herkes bir gün Atatürk’te birleşerek doğru yolu bulacaktır” dedi. Tepecik halkının AK Parti'ye hesap sorması gerektiğini belirten Akgün, “Bugüne kadar AK Parti'ye büyük bir destek verdiler. Ama sürekli olarak kandırıldılar” açıklamasında bulundu.

MÜSLÜMANLAR NEREDE!

Belediye Başkanı Hasan Akgün, İsrail'in Gazze'de yaptığı soykırım üzerinden de özeleştiri yaparak, “Günlerden beri bir avuç Filistinli yok ediliyor. Nerede bu 1 buçuk milyar Müslüman!” diye sordu.

İlgili Haberler

Kaynak:DAMGA GAZETESİ - EKREM HACIHASANOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.