İşçi düşmanı Bülent Kerimoğlu

İşçi düşmanı Bülent Kerimoğlu
Bakırköy Belediyesi'nin 'sıfır zam' dayatması nedeniyle 64 günden beri grevde olan Belediye İş Sendikası'na üye işçiler 15 Temmuz Köprüsü'ne 20 metre uzunluğunda pankart astı. “Bakırköy'ın Başkanı Bülent Kerimoğlu işçi emek düşmanı” yazan pankarta tepki gösteren Kerimoğlu, “Bu zahmete gireceğinize müzakerelere kaldığınız yerden devam etseydiniz” tepkisini gösterdi

Bakırköy Belediyesi'nde sular durulmak bilmiyor. Toplu iş sözleşmesinin (TİS) imzalanması için belediye binası önünde grev başlatan, bugüne kadar da belediye yönetimiyle görüşmelerinde netice alamayan Belediye-İş Sendikası’na üye işçiler, Bülent Kerimoğlu'nun 'sıfır zam' dayatmasına tepkilerini sürdürüyor. Mağdur işçiler son olarak ilginç bir protestoda bulundu. 15 Temmuz Köprüsü'ne üzerinde, “Bakırköy'ın Başkanı Bülent Kerimoğlu işçi emek düşmanı” yazan pankar asan işçiler gözlatına alındı. İşçilerin Arnavutköy karakolunda ifadelerinin alındığı öğrenildi.


PANKART ASACAĞINIZA İYİ NİYETLİ OLSAYDINIZ!

İşçiler eylemlerine devam edeceğini belirtirken Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu asılan pankarta tepki gösterdi. “Köprüye kadar gidip pankart asma zahmetine gireceğinize, keşke Belediyemizde müzakerelere kaldığımız yerden devam etseydiniz” diyen Kerimoğlu, “Sorunun çözümü için karşılıklı atılacak iyi niyetli adımlara destek olsaydınız” ifadelerini kullandı. Grevde olan işçiler geçtiğimiz günlerde de CHP Bakırköy Belediye Başkanlığı'na giderek, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve İl Başkanı Kaftancıoğlu'na sorunun çözümü için çağrıda bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.