Kararsızlığı bırakın oyunuzu bana verin

Kararsızlığı bırakın oyunuzu bana verin
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, 23 Haziran'da yeniden yapılacak olan İstanbul seçimleri öncesi kararsız seçmene seslendi. 31 Mart'ta yaklaşık 1,7 milyon kişinin sandık başına gitmediğine dikkat çeken Yıldırım, “Kararsızlık iyi bir şey değil, kararınızı verin. Adaylara bakın, geçmişine bakın, şimdiki haline bakın, vizyonuna bakın, kararınızı verin. Ama tabii oyunuzu bana verin” dedi

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, 1,7 milyon kararsız seçmen olduğunu hatırlatarak, “Kararsız olanlar bana baktıklarında kararlarını en iyi şekilde vereceklerdir. 16 yıl ülkemin her köşesine hizmet götürdüm, bu millete hizmetkar oldum. Belediye başkanı olunca da hem aile bütçelerine katkı sağlayacağım hem gençlerimizin geleceğine dair projeleri hayata geçireceğim hem de İstanbul'u yatırımcılarla daha çok buluşturarak İstanbul'un gelecek beş yılında 165 milyarlık yatırım yapılmasını sağlayacak projeleri hayata geçireceğim” dedi.

İSTANBUL'A BORCUM VAR
Kendisinin İstanbul'a karşı borçlu olduğunu da ifade eden Yıldırım bu borcu bir an önce ödemek istediğini belirterek şu ifadelerini kullandı; “Beni Binali Yıldırım yapan bu şehre borçlu olduğumu düşünüyorum ve bunu da beni belediye başkanı yaparsanız en güzel şekilde ödeyeceğim. Yaşamakta olduğumuz ekonomik sıkıntıların İstanbul'da en az şekilde hissedilmesi için canla başla çalışacağım. İstanbul'u her anlamıyla herkesin nefes aldığı, herkesin içerisinde yaşamaktan büyük bir mutluluk duyduğu bir kent haline getirecek ve dünyaya örnek bir şehir haline dönüştüreceğim. Bundan hiç kimsenin zerre şüphesi olmasın.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.