Kayıtsız kalmak mümkün değil

Kayıtsız kalmak mümkün değil
Damga Çatalca Koordinatörü Bahadır Sügür örnek bir kampanyaya imza attı. 2014 yılından beri geleneksel hale getirdiği "Okul Kıyafeti Kampanyası" kapsamında 7 bine yakın kıyafet toplayan ve dağıtımını yaptıran Sügür, "Çatalca olarak biz bize yeteriz" dedi. Kampanya destek veren Belediye Başkanı Mesut Üner ise "Öylesine hayırlı bir iş ki kayıtsız kalınması mümkün değil" diye konuştu

2014 yılından itibaren ilçedeki iş adamları, hayırsever vatandaşlar ve ilçe belediyesinin de katkıları ile her yıl yüzlerce öğrencinin sevindirildiği Okul Kıyafetleri Kampanyası'na bu yıl Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner 5 bin kıyafetle katkı sağladı. Çatalca Belediyesi Halkla İlişkiler personelinin de dağıtıma destek verdiğini belirten Çatalca Koordinatörümüz Bahadır Sügür, "Her yıl ilçemizde okul kıyafeti satan üç esnafımız ile pazarlık yaparak, onların da yüksek oranda kar payından feragat etmesi ile 2014 yılında başlattığımız bu kampanya yüzlerce öğrencimizin okula başlarken pırıl pırıl kıyafetler giymesini hedefleyen bir projedir. 2014 yılından itibaren bu kampanyaya çok destek veren iş adamı dostumuz oldu. Tabi burada söylemeden geçemeyeceğim, her yıl 100 öğrencinin giyinmesinde rahmetli Belediye Başkanımız Cem Kara'nın da katkıları oldu" dedi.


Herkes katkı sağladı

"İnanır mısınız 80 yaşında teyzelerimiz, amcalarımız birer çocuk giydirmek için bile bize ulaştılar" diyen Sügür, "Bu anlamda bugüne kadar destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bu yıl biraz daha farklı ve geniş kapsamlı bir kampanyaya dönüşmesinde büyük katkısı olan dostum, arkadaşım, ağabeyim Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner'e de şükranlarımı sunuyorum. 5 bin 33 parça okul kıyafeti ile binlerce çocuğumuzun yüzünün gülmesini sağladı. 2 bine yakın kıyafeti de dostlarımızdan temin ettik. Bu anlamda başta Belediye Başkanı Mesut Üner'e ve katkısı olan herkese sonsuz teşekkürleri sunuyorum" diyerek 2014 yılında başlayan kampanyanın tüm ilçeyi kapsadığını ifade etti.


5 bin parça kıyafet alındı

İlçe genelinde nüfusu yoğun mahallelere tek tek gidilerek dağıtılan kıyafetlerden bazılarını kendi elleri ile çocuklara giydiren Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ise "Öylesine hayırlı bir iş ki kayıtsız kalınması mümkün değil. 30 Ağustos Zafer Yürüyüşü akşamında Bahadır Sügür kardeşim bizzat bu projeyi devam ettireceğini söyledi. Bize düşen ne ise yapacağımı söyledim. Kapanan bir iş yeri olduğunu, neredeyse tüm okul kıyafetlerinin mevcut olduğunu belirttim. Halkla İlişkiler Birimi'nden sorumlu Başkan Yardımcımız Ömer Erçin ile koordine ettiler. Ve 5 bin 33 parça kıyafet satın alındı. Tabi diğer yandan da Bahadır kardeşimizin etrafı ve Çatalca sevdalısı vatandaşlarımızın katkıları ile gerek Coşun Giyim ve gerekse Galeri Mehmet'ten de evlatlarımız giydirilmiş. Yüzlerce evladımızın da giydirilmesinde katkısı olan herkese bu ilçenin belediye başkanı olarak sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" açıklamasını yaptı.


çatalca


Bu projeye hep destek verdim

"2014 yılından bu yana Damga Gazetesi Çatalca Koordinatörü olarak görev yapan Bahadır Sügür kardeşim devam ettirdiği bu projeye geçmişte de hep destek verdim, bundan sonra da belediye olarak elimizden geldiğinden de fazlası ile destek olacağım" diyen Üner, "Hem belediyemiz Halkla İlişkiler Biriminde görevli kardeşlerim, hem Belediye Başkan Yardımcım Ömer Ergin, hem de bu projenin mimarı kardeşim Bahadır Sügür'e tüm ilçe halkım adına da emekleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Allah herkesin hayrını kabul etsin" ifadelerini kullandı.


çatalca


ZOR GÜNLERİ HEP BİRLİKTE ATLATTIK

Kıyafet yardımının ardından öğrencilere kırtasiye desteği de sağlayacaklarını belirten Bahadır Sügür, "İlçemizde yardımlaşmanın örnek fotoğrafını veriyoruz. Hiç bir evladımızı ya da ailesini rencide edecek, tek bir fotoğraf paylaşımı söz konusu dahi olmuyor. Çok şükür, hani bir bir söz var ya "Biz bize yeteriz" işte biz bunu çok iyi yapıyoruz. Esnafımızın kapalı olduğu dönemde de mahalle mahalle gezerek binlerce koli erzak, kıyma, sebze ve meyve dağıtımı gerçekleştirdik. Kaymakamlık, belediye ve vatandaş bu ilçede el ele vererek zor günleri birlikte atlattık. Ben bu anlamda da hem Belediye Başkanı Mesut Üner'e, hem de ilçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş'e teşekkür ediyorum. Maddi ve manevi her zaman yanımızda oldular" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.