Mesut Üner: Çatalca'da pabuç sağlam

Mesut Üner: Çatalca'da pabuç sağlam
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, CHP lideri Özgür Özel'in Çatalca'da yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Çatalca'da yaptığı konuşmasına cevap veren Belediye Başkanı Mesut Üner, “ Bana Atatürkçülüğüm üzerinden sallamış. Atatürkçülük 'Ben Atatürkçüyüm' demekle olmuyor sadece. Siz benim Atatürkçülüğümün zekatını veremezsiniz, zekatını. Çatalca'da pabuç sağlam. Bu halk artık sizin bu söylemlerinizi yemiyor” tepkisini gösterdi

BENİM İÇİN ATATÜRKÇÜLÜK HİZMET DEMEK HİZMET!

Çatalca Belediyesi tarafından yıkımı yapılan Belediye İş Hanı'nın yerine yapılan Belediye Ticaret Merkezi'nin açılışı gerçekleşti. İçişleri eski Bakanı Süleyman Soylu'nun da katıldığı açılışta konuşan Belediye Başkanı Mesut Üner, Çatalca'da yaptığı konuşmada kendsini eleştiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e cevap verdi. “Bana Atatürkçülüğüm üzerinden sallamış” diyen Üner, “Yaptığımız işler ortada, Atatürk Evi orada, 100. Yıl Cumhuriyet Parkı orada, Atatürk Kültür ve Sanat Evi inşaatı orada. Sizin için Atatürkçülük ne demek? Benim için Atatürkçülük hizmet demek hizmet. Bu millete hizmet demek” açıklamasını yaptı.

67f787eb-66c8-4cfb-b76e-88d3d9074a72.jpeg

BENİM ATATÜRKÇÜLÜĞÜMÜN ZEKATINI VEREMEZSİNİZ!

Kendisinden önce Çatalca'yı iki dönem CHP'nin yönettiğini belirten Üner, “Atatürkçüyüm diyorsunuz ya, Atatürk ismi ile Cumhuriyet ismi ile bu ilçeye ne yaptınız? Atatürkçülük 'Ben Atatürkçüyüm' demekle olmuyor sadece. Siz benim Atatürkçülüğümün zekatını veremezsiniz, zekatını. İki sefer büyükşehir adayları, bir sefer genel başkanları geldi. Yetmedi genel başkan yardımcıları. Milletvekilleri her aksam bir mahallede. Çatalca'da pabuç sağlam. Bu halk artık sizin bu söylemlerinizi yemiyor. Çatalca halkı hizmeti gördü. Ve şuna inanın biz tüm bu hizmetleri de Catalca halkı ile birlikte yaptık” ifadelerini kullandı.

BOŞUNA BAŞKAN ARAMAYIN!

CHP kurmaylarına seslenen Mesut Üner, “Bu ilçede bir belediye başkanı aramanıza gerek yok. Aslanlar gibi gece gündüz demeden çalışan, bu ilçeye aşık, bu ilçenin halkına hizmet sevdalısı bir belediye başkanı var zaten" dedi.

HABER: BAHADIR SÜGÜR

İlgili Haberler

Kaynak:DAMGA GAZETESİ - BAHADIR SÜGÜR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.