11 Haziran Perşembe Zuhal Topal'la Sofrada izle FOX TV

11 Haziran Perşembe Zuhal Topal'la Sofrada izle FOX TV
FOX TV ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın 419. bölümü bugün kendi saatinde izleyicisiyle buluşacak. Yarışmada hünerlerini gösterecek isim olan Zübeyde Hanım'ın performansı merakla beklenirken diğer yandan canlı yayın izlemek isteyen seyirciler de araştırmalarda bulunuyor. 11 Haziran Perşembe Zuhal Topal'la Sofrada izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Sezon finaline 1 kala Zuhal Topal'l Sofrada'da büyük bir heyecan yaşanıyor. Dün 39 puan alan Gülşah Harmankaya'nın ardından son iki yarışmacının 40 puan veya üzerinde alıp alamayacağı merak konusu. Bunun için de bugünkü bölüm büyük önem taşıyor. Zübeyde Hanım kendisine verilen sürede birincilik için çaba gösterecek ve 15 bin liranın hem kendisi hem de kayınvalidesine gelmesi adına yarışacak .Ayrıca kaynanalar arasındaki tartışmalar da ilgiyle taklip ediliyor. Zaman zaman tartışmalar yaşansa da seyirciler programı ilgiyle izliyor. 11 Haziran Perşembe Zuhal Topal'la Sofrada izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.
 

Zuhal Topal'la Sofrada izle

Türkiye'nin en çok tercih edilen kanallardından birinde yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada hafta içi her gün 16.00'da izleyicisinin karşısına çıkıyor. Bunun yanında yeni bölümlerini kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için de FOX Play imkanı sunuluyor.Ayda 4.99 TL karşılığında üyeliğinizi başlatabilir hem Zuhal Topal'la Sofrada hem de FOX TV'nin tüm içeriklerine ulaşabilirsiniz.

 

Zuhal Topal'la Sofrada canlı izle

Yarışmayı FOX TV'nin yanısıra ücretli üyelik sistemi ile hizmet sunan BluTV aracılığıyla da canşı izleyebilirsiniz.









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.