15 Mart 2019 Cuma reyting sonuçları | Arka Sokaklar, Kızım ve Hercai

15 Mart 2019 Cuma reyting sonuçları | Arka Sokaklar, Kızım ve Hercai
15 Mart Cuma reyting sonuçları için büyük bir mücadele vardı. Arka Sokaklar, Hercai ve İstanbullu Gelin günü birinci tamamlamak için kapıştı. Peki en çok hangisi izlendi? İşte Hercai 1. bölüm reyting sonuçları ve tam sıralama...

Türkiye'nin birbirinden iddialı kanalları dün de zirvede yer alabilmek adına kıyasıya rekabet içerisindeydi. Haftalardır zirveden inmeyen Arka Sokaklar, FOX'un duygusal dizisi Kızım, Star TV'nin cuma kozu İstanbullu Gelin ve ATV'nin yeni dizisi Hercai arasındaki mücadeleden hangisinin birinci çıkacağı merak ediliyor. Set çalışanlarından izleyicilere kadar binlerce kişiyi ilgilendiren 15 Mart Cuma reyting sonuçları haberimizde yer alıyor. Günün en çok öğrenilmek istenen konusu ise Hercai 1. bölüm reyting sonuçları... O da yine detaylarda bulunuyor.
 


Hercai reyting sonuçları


ATV'nin Aşk ve Mavi sonrasındaki dizi projesi de tutmayınca cuma günlerine yeni bir soluk gelmesi adına Hercai yayınlanmaya başlandı. Aylarca zirveye oynayan Aşk ve Mavi sonrasında ATV'nin elini güçlendirmesi beklenen ve yüksek bütçeli bir dizi olan Hercai dün akşam ilk bölümü ile yayınlandı. İzleyenlerde hoş bir tat bırakan dizinin karnesi de merak ediliyor. Hercai reyting sonuçları sıralamasında bakalım kaçıncı olacak.

Arka Sokaklar reyting sonuçları


Rıza Baba ve ekibi yine iş başında. Heyecanın eksik olmadığı ve İstanbul sokaklarının adım adım takip altına alındığo dizide ekip bir kez daha çetenin peşine düşüyor. Ayrıca ekip içerisinde ve ailelerinde yaşanan olaylar da  dizinin keyfini artırıyor. Mesut son bölümde intiharın eşiğine gelmişti. Ölüp ölmeyeceği soru işaretiyken yanıtı yeni bölümde belli oldu. Arka Sokaklar reyting sonuçları listesinde bir kez daha favori.

arka sokaklar
 


İstanbullu Gelin reyting sonuçları


Aslı Enver ve Özcan Deniz'in baş rollerinde oynadığı dizi bu hafta da yine izleyenleri ekran başına topladı. Dizideki duygusal anların devam ettiği son bölümde herkes sonuçları bekliyor. İlk zamanlarında önemli izlenme payları elde etse de sonraki süreçte zorlanan İstanbullu Gelin yine de zirvenin en önemli ortaklarından birisi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.