2018 Survivor 20 Şubat kim elendi! İşte SMS sonuçları ve yaşananlar

2018 Survivor 20 Şubat kim elendi! İşte SMS sonuçları ve yaşananlar
TV8 ekranlarında yayınlanan fenomen yarışma Survivor'un 20 Şubat 2018 Salı tarihinde yayınlanan hafta finalinde SMS oylarıyla adadan elenecek isim belirlendi. Buna göre dört aday içerisindeki bir yarışmacı yarışmaya veda etti. Peki Survivor'dan kim elendi? İşte SMS sonuçları...

Yeni sezon bölümleriyle ekranları kasıp kavuran Survivor'da ilk elenecek isim de merak ediliyordu. Birbirinden iddialı yarışmacıların yer aldığı adada hangi adayın büyük ödülden mahrum kalacağı konusunda çeşitli tartışmalar vardı. Hafta boyunca yapılan değerlendirmelere göre de bazı isimler ön plana çıkmıştı. Belirlenen eleme adaylarının ardından sıra SMS sonuçlarına gelmişti. Sosyal medyayı iyi kullanan ve binlerce takipçisi bulunan adayların büyük bir desteği olduğu Survivor'da elenen yarışmacı dün akşam Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Ayrıca SMS gelirleri de Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacak. İşte 20 Şubat 2018 Survivor SMS sonuçları ve elenen yarışmacı.

Eleme adayları kimdi?
Survivor'un ilk eleme potasına giren adayları cumali, Yağmur ve Marcus oldu. Üç yarışmacının arasından birisi adaya veda edecekti.

20 Şubat Survivor 2018 kim elenedi
Survivor eleme ve survivor dokunulmazlık oyunu bu yıl şöyle olacak. Tek oyun oynanacak. Bireysel oyunu kazanan bir aday ve performansı en iyi olan yarışmacı da bir aday çıkaracak. Yaşanan çekişmeli oyunun ardından survivor eleme gerçekleşti. İlk eleme adayı Iğdır'dan İstanbul'a yürüyen ilk aday Cumali oldu. Funda Yağmur'un Ramazan Marcus'un ismini verdi. Ada konseyinden çıkan eleme adayları Cumali, Yağmur ve Marcus oldu. Eleme için oylama başladı. SMS  oylamasından elde edilen gelirin Mehmetçik Vakfına bağışanacağını Acun Ilıcalı açıkladı. Ve Survivor'dan ayrılan Marcus oldu.

survivor 20 şubat 2018 kim elendi

20 Şubat Survivor 2018 Salı ödül oyununu kim kazandı
Dün akşam yapılan ödül oyunun galibi 10-7 ile All Star oldu. Oyun sonrası sandiviçlerini yiyen All Star takımının yüzü gülüyordu.

survivor 2018 20 şubat salı kim elendi

Survivor yeni bölümde neler olacak
Survivor 2018 All star- Gönüllüler 8.bölüm fragmanı yayınlandı. Tüm hızıyla devam eden yarışmada, ortalık karışacak.

nihat doğan gönüllüler survivor 2018

Nihat Doğan ile Gönüllüler arasında tartışma
Geçtiğimiz bölümlerde kendisinin güçsüz görünmesine dayanamayan Nihat Doğan, gönüllülere sert çıktı.

Gönüllüler yarışmacısı Anıl Berk Baki ile sözlü diyaloğa giren Nihat Doğan sitemini dile getirdi. Sunucu Alp Kırşan'ın müdahalesi ile ortalık yatıştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.