2020 O Ses Türkiye Final | Finalistler kim? Kim birinci oldu (kazandı)

2020 O Ses Türkiye Final | Finalistler kim? Kim birinci oldu (kazandı)
TV8'in en ilgi gören yarışmalarından biri olan O Ses Türkiye'de bir sezon finali daha geldi çattı. Dün 6 kişi son akşam da yarışma imkanı elde etti ve kazanan bugün açıklanacak. Peki 2020 O Ses Türkiye Final saat kaçta? O Ses Türkiye'yi kim kazandı? O Ses Türkiye'de kim birinci oldu? İşte detaylar...

Acun Ilıcalı'nın senelerdir kanalında yer verdiği O Ses Türkiye yine muhteşem bir finalle ekranlara veda ediyor. Son sezonu ile de milyonları televizyon başına kilitleyen ve her bölümüyle keyifli anlar yaşatan yarışma yerini artık Survivor'a bırakacak.Dün belirlenen 6 isim bu akşam final performanslarıyla karşımızda olacak ve birinci söylenen şarkıların ardından açıklanacak. Peki 2020 O Ses Türkiye Final saat kaçta? O Ses Türkiye'yi kim kazandı? O Ses Türkiye'de kim birinci oldu? İşte detaylar...
 


O Ses Türkiye Final saat kaçta?

Türkiye'nin en çok ilgi gösterdiği yarışmalardan biri olan O Ses Türkiye bu akşam son kez ekranlara gelecek. Tv8'de Recep İvedik'ten sonra yayınlanacak olan yarışma 20.00'de başlayacak. Sakın kaçırmayın!


O Ses Türkiye finalistleri kimdir?

Uzun süren bir maratonun ardından dün finalistler belli oldu. Bu akşam 6 şampiyon adayı yarışacak ve biri büyük ödülün sahibi olarak sezonu şampiyon tamamlayacak. İsterseniz O Ses Türkiye finalistlerini tanıyalım;
 

Eyüp Sultan Aylar | Hadise'nin takımı

Ege Üniversitesi konservatuar bölümü mezunu olan Eyüp Sultan Aylar, aslen İzmirli ve müzisyen. doğuştan görme engelli olmasına rağmen 5 yaşından itibaren müzikle ilgileniyor. Eyüp Sultan Aylar, Trt müzik'te yayınlanan ve Metin Özülkü’nün sunduğu “Engelsiz Sahne” adlı programda da sesini ve yeteneğini sergilemişti. Bağlama, ney, org ve kaval çalabilen Eyüp Sultan Aylar, Taksim metrosunda müzik dinletisi sunuyor.

Eyüp Sultan Aylar o ses türkiye
 

Biran Ceren Dörter | Hadise'nin takımı

İngilizce ve Almanca’yı ileri düzeyde konuşabilen Biran Ceren Dörter, Antalya’dan yarışmaya katılıyor. Antalya Anadolu Otelcilik ve Turizm lisesini 2009 senesinde tamamlayan Biran Ceren Dörter, Anadolu Üniversitesi’nde Uluslararası ilişkiler bölümünü bitirdi. Biran Ceren Dörter de programın ilk sezonunda yarışan isimlerden biriydi. Biran Ceren Dörter, hiçbir jüri üyesini geri döndürmeyi başaramadı. O Ses Türkiye'ye ikinci kez katıldığında Lady Gaga’nın ‘Shallow’unu söyleyen Biran Ceren Dörter, tarzı ve sesiyle ‘Hadise takımı’nın en dikkat çeken vokallerinden biri.

biran ceren dörter o ses türkiye
 

Soner Kıp | Beyaz'ın takımı

O Ses Türkiye Soner Kıp 2012 yılında ATV’de yayınlanan Bir Şarkısın Sen’in minik yarışmacılarından biriydi. Seslendirdiği sanat müziği eserleri ve sesiyle herkesi büyüledi. Soner Kıp Bir Şarkısın Sen’de de hayat hikayesiyle ilgi çekmişti. İşte Bir Şarkısın Sen’deki Soner Kıp’ın hayat hikayesi; Babası bir trafik kazası sonucu çalışamayacak durumda olduğundan okulu bırakmak zorunda kalmış. Çay bahçesinde garsonluk yapmaya başlamış ve çalıştığı yerde akşamları şarkı söylemeye başlamış. Elemelere katılmak için cep telefonunu düşük bir modelle değiştirmiş ve o parayla yarışmaya gelmiş.

soner kıp o ses türkiye

 

Uygar Erdoğan | Beyaz'ın takımı

Uygar Erdoğan 1993 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Sivas’lı Erdoğan ailesinin ikinci evladı olan uygar'ın bir de erkek kardeşi var. uygar böyle bir çekirdek ailede yaşamını sürdürmektedir. Uygar henüz 4 yaşındayken bağlamayla tanıştı. 2002 yılında TRT çocuk ve gençlik halk oyunları grubuna girdi. Grupla birlikte etkinlikler yapmak üzere yurt içi ve yurt dışı seyahetlerinde bulundu. Artık iyi bir düzeyde bağlamasını yorumlayabiliyordu Ama bunu böyle bırakmadı ve kendini geliştirmeye devam etti ' şelpe( pençe ) tekniğiyle farklı yorumlar kazandı. Çaldığı Enstrümanlar; Bağlama , Kopuz , Divan , Ney, Mey , Kaval , Balaban , Zurna , Gitar , Batery , Electro Gitar , Asma Davul , Tef , Ritimler , Org ... Uygar Erdoğan, Almanya, İsviçre, Avusturya, Hollanda ve daha bir çok yere gitmeye devam ediyor.

uygar erdoğan o ses türkiye
 

Turgut Çıngı | Murat Boz'un takımı

Fikri Karayel'in "Trenler" şarkısı ile yarışmaya damga vuran Turgut Çıngı Antalyalı. Profesyonel olarak müzik yapıyor ve birçok yerde sahne alıyor. 25 yaşındaki yarışmacı şimdiden final için iddialı isimler arasına gösteriliyor.

turgut çıngı o ses türkiye
 

Alkan Dalgakıran | Seda Sayan'ın takımı

Alkan Dalgakıran, 25 yaşında. Alkan Dalgakıran, aslen Yalovalı. O Ses Türkiye’de en çok dikkat çeken isimler arasında yer alan Alkan Dalgakıran, Bursa’da eğitim hayatına devam ediyor. 25 yaşındaki Dalgakıran ‘Trafik’ adında bir müzik grubuna üye. Seda Sayan’ın takımında yarışan alan Alkan Dalgakıran’ın sosyal medyada oldukça destekleyeni bulunuyor. Alkan Dalgakıran son olarak, Müslüm Gürses’in Nilüfer şarkısını seslendirerek yarı finale geçme hakkını kazanmıştı.

alkan dalgakıran o ses türkiye
 


O Ses Türkiye'de kim birinci oldu?

O Ses Türkiye 2020 finalinde bu akşam 6 yarışmacı şampiyon olabilmek için mücadele edecek. Canlı olarak yayınlanacak final bölümünde şampiyon olan isim ise sms oylamalarıyla belli olacak. Birinci açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.