25 Mayıs Pazartesi Temizlik Benim İşim neden yok bitti mi final mi yaptı? Yeni bölüm ne zaman?

25 Mayıs Pazartesi Temizlik Benim İşim neden yok bitti mi final mi yaptı? Yeni bölüm ne zaman?
FOX TV ekranlarının sevilen yarışması Temizlik Benim İşim'de yeni hafta beklenen gibi başlamadı. Bugünden itibaren karşılarında yeni yarışmacıları bekleyen izleyicilere kötü bir haber geldi. Buna göre programın tekrarı yayınlanacak. Peki 25 Mayıs Pazartesi Temizlik Benim İşim neden yok bitti mi final mi yaptı? Yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Kadir Ezildi'nin renkli sunumuyla yaz mevsiminden bu yana yayınlanan ve ekranların tozunu almaya devam eden Temizlik Benim İşim'de bu hafta da sabırsızlıkla bekleniyordu. Son haftada yaşanan çekişme heyecanı doruklara çıkarmış ve kazanan belli olmuştu. Birbirinden iddialı yarışmacıların rekabetinde izleyiciler için kötü bir haber geldi. FOX TV'nin açıklanan 25 Mayıs Pazartesi yayın akışı içerisinde programın terkrar bölümünün yayınlanacağı duyuruldu. Peki 25 Mayıs Pazartesi Temizlik Benim İşim neden yok bitti mi final mi yaptı? Yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...
 


Duygu Doğdaş kazandı

Geridek alan haftada en çok konuşuşan isim Duygu Dpğdaş'tı. Güzelliğ iile dikkat çekmesinin yanısıra sözleri ve yorumlarıyla da konuşulan Duygu Hanım 10 bin liranın sahibi oldu. Haftanın ilk gününden itibaren Gönül Hanım, Meliha Hanım, Duygu Hanım, Nermin Hanım ve son olarak Semahat Çetinkaya yarıştı. En çok puanı toplayan Duygu Doğtaş haftanın birincisi olmayı başardı.


Temizlik Benim İşim neden yok?

FOX TV'nin en çok güvendiği yarışmalardan biri olan ve TLC'den transfer edildikten sonra ününü daha da artıran yarışmanın neden yayınlanmadığı merak konusu haline geldi. Koronavirüs günlerinde dahi devam eden Temizlik Benim İşim neden yok? sorusu gündem damga vurdu. Program, Ramazan Bayramı sebebiyle yayınlanmayacak.


Temizlik Benim İşim yeni bölüm ne zaman?

Sunuculuğunu Kadir Ezildi'nin yaptığı yarışmanın yeni bölümünün ne zaman olacağı da merak konusu. Temizlik Benim İşim 1 Haziran'dan itibaren ekranlardaki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.