6 Nisan Pazartesi Yemekteyiz yeni bölüm neden yok? Yemekteyiz bitti mi kaldırıldı mı saati mi değiştirildi

6 Nisan Pazartesi Yemekteyiz yeni bölüm neden yok? Yemekteyiz bitti mi kaldırıldı mı saati mi değiştirildi
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleriyle izleyenleri eğlendiren Yemekteyiz'in yayın akışında yer almaması herkesi üzdü. Programın akıbetini öğrenmek istiyor ve araştırmalarda bulunuyor. Peki Yemekteyiz yeni bölüm neden yok? Yemekteyiz bitti mi kaldırıldı mı saati mi değiştirildi? İşte deteaylar...

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'in en çok güvendiği programlardan biri olan Yemekteyiz'in yeni bölümü bugün yayınlanmayacak. Bunun sebebi ise merak eidliyor ve günün en çok araştırılan konularından biri haline geldi. Her hafta beş iddialı yarışmacının yer aldığı Yemekteyiz'in akıbeti merakla öğrenilmek isteniyor. Emrah Saraç'ın son birinciliği kazandığı yarışma ile ilgili bilgileri sizler için derledik. Yemekteyiz yeni bölüm neden yok? Yemekteyiz bitti mi kaldırıldı mı saati mi değiştirildi? Detaylar haberimizde.
 


Yemekteyiz neden  yok?

TV 8 haftaya yayın akışındaki değişiklikle başladı. Kanalın iki programı Doya Doya Moda ve Yemekteyiz ile ilgili değişiklik gözlerden kaçmadı. Büyük beden moda yarışması Doya Doya Moda’nın saati ileriye çekilirken, Yemekteyiz’in akışta yer almadığı görülüyor. Peki, Yemekteyiz neden yok? Yemekteyiz yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Her gün 15.45'te izleyicilerle buluşan sunuculuğunu Seda Sayan'ın üstlendiği Yemekteyiz programına coron avirüs tedbirleri kapsamında ara verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum