8 Ekim 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları | Söz mü Çukur mu birinci? Sıralama burada

8 Ekim 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları | Söz mü Çukur mu birinci? Sıralama burada
Televizyon dünyasında bomba gibi bir akşamı geride bıraktık ve en çok izlenen yapımlar belli oldu. Birbirinden iddialı dizilerin yayınlandığı günde Söz mü Çukur mu Koca Koca Yalanlar mı Yasak Elma mı yoksa Can Kırıkları mı birinci oldu? 8 Ekim Pazartesi reyting sonuçları haberimizde.

İzleyicilerin seçim yapmakta en çok zorlandığı gün olan pazartesinde yine heyecan doruk noktasına çıktı. Söz ve Çukur'un düellosuna katılan yeni projeler de zirve adına önemli adımlar attı ve sonucunu alabilmek istiyor. Gazete Damga ekibi olarak Şampiyonlar Ligi tabiriyle karşıladığımız günlerden birinde daha sizler için reyting haberimizi hazırladık. Bakalım izlediğiniz dizi, program veya yarışma dün kaçıncı sırada kendine yer bulmuş. Show TV'nin fenomen dizisi Çukur son bölümüyle bir kez daha izleyicisinin karşısına çıktı. Geçtiğimiz sezondan bu yana adını pazartesi günlerine büyük harflerle yazdıran yapımın bu hafta da zirvede olması ve kıyasıya mücadelenin içerisinde yer alması bekleniyor. Söz de Star TV'nin pazartesi günkü kozu olmaya devam ediyor. Çukur'un en çetin rakibi olan yapımın yeni bölümünde olanlar seyirciyi ekran başına kilitledi. ATV'nin bu hafta yeni başlayan ve duygu yüklü dizisi Can Kırıkları görücüye çıktı. İlk bölümü sonrasında dizinin nasıl bir izleyici kitlesi oluşturacağı ve reyting sıralamasındaki yeri merak ediliyor. Kanal D Koca Koca Yalanlar ile yürüyüşüne devam ediyor. TRT1'in yaz dizisi Ege'nin Hamsisi de bir bölümü daha geride bıraktı. Ayrıca FOX'un taciz iddialarıyla gündemden düşmeyen dizisi Yasak Elma da üst sıraların adaylarından. Gündüz kuşağında ise Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yanısıra ana haber bültenleri de kıyasıya mücadele verdi. 8 Ekim 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları haberimizde yer alıyor.
 

Çukur dizisi 8 Ekim Pazartesi reyting sonuçları - Neler yaşandı?


Yamaç, Vartolu ve Cumali güçlerini birleştirir. Koçovalı Kardeşler, Çukur’u yeniden kazanmak için harekete geçerler. Ancak Cumali ile Vartolu arasındaki yüksek tansiyon Yamaç için işleri güçleştirecek. Yamaç bir yandan hedefi uğruna mücadele ederken diğer yandan Cumali ile Vartolu’nun arasında kalacak. Koçovalı Kardeşler tüm engellere rağmen omuz omuza savaşlarına devam ederken; kardeşlerden biri beklenmedik bir anda İdris'in karşısına çıkacak ve büyük yüzleşme yaşanacak.

çukur



Söz dizisi 8 Ekim Pazartesi reyting sonuçları - Neler oldu?


Yavuz’un elinden kurtulan Dragan, İvan’ın yarattığı programla güvenlik sistemlerine sızmayı başarmış ve Milli Güvenlik Protokolü hakkında çok önemli bilgilere ulaşmıştır. Artık hedefine çok yakın bir mesafededir. Dragan’a destek olmak için Türkiye’ye gelen Nisan, Yavuz’un hedefindedir. Dragan’ın planladığı saldırıyı önlemek için Nisan’la yüz yüze gelen Yavuz, istediğini alabilmek için Nisan’ın en büyük zaafını kullanır; ölüm korkusu. Dragan’ın son adımı atmak için hazırladığı planın karşısında artık tek bir engel vardır; Yavuz Karasu. Derya kendisine yapılan saldırının izlerini sürerken Yavuz’un otelde yaptığı operasyonun görüntülerine ulaşır. Yavuz’un time katılmama sebebini öğrenmeye iyice yaklaşmıştır. Bu durum Derya ve Yavuz’u bir kez daha karşı karşıya getirir. Nisan ve beraberindeki terör eylemcilerine destek olmaya kalkan kara listedeki örgüt temsilcileri eylem hazırlıklarına başlamıştır. Türkiye’de kargaşa yaratacak bombalı eylemler düzenlemek isteyen bu isimleri önlemek için harekete geçen Tim, operasyon sırasında büyük bir engelle karşılaşır. Bu engeli aşabilmek için operasyonu komuta eden Albay Erdem kendi hayatını feda etmek zorunda kalacaktır.


söz



Koca Koca Yalanlar 8 Ekim Pazartesi Reyting Sonuçları - Neler oldu?


Müjgân, Ahmet’i hâlâ unutamadığını anlayıp, Ahmet’ten gelen aramalardan da cesaretlenerek Ahmet’in evine gider. Müjgân’ı Ahmet’in evine yaklaşırken gören Sude ise üstüne bornoz geçirir, Müjgân’ı kapıda karşılar ve Ahmet’in içeride uyuduğunu söyleyerek Müjgân’a beklenmedik bir anda bir darbe daha vurur. Müjgan darmaduman olmuş, kendini temizliğe ve yiyip içmeye vermiştir. Onun moralini toparlama görevi ise yine Canan ve Nilgün’e düşmektedir.



8 Ekim 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları | Söz, Çukur ve Yasak Elma düellosu


Televizyon ekranlarının en çok izlenen kanallarında yayınlanan yapımlarla oluşturulan 7 Ekim 2018 Pazar reyting listesi her gün merak edilerek araştırılıyor. Zirve adaylarının Söz, Çukur ve Yasak Elma'nın olduğu akşamda hangisi günü birinci tamamladı?

Sonuçlar 10.30'da web sitemizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.