8 Mayıs Cuma Zuhal Topal'da kim birinci oldu? Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı?

8 Mayıs Cuma Zuhal Topal'da kim birinci oldu? Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı?
Ekranların en lezzetli ve eğlenceli yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'da hafta sona eriyor. Pazartesi günü Hatice Dirlik ile başlayan beş günlül maraton İzel Özdemir ile soan erecek. Bu akşam yayınlanacak olan 400. bölümde haftanın kazananı da açıklanacak. Peki 8 Mayıs Cuma Zuhal Topal'da kim birinci oldu? Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? İşte detaylar...

FOX TV ekranlarının ilgiyle izlenen programlarının başında gelen Zuhal Topal'la Sofrada'nın bir haftası daha sona eriyor. Bugün itibarıyla 80 haftasını geride bırakan programın 4. dalyası kutlanacak. Özel bir yayınla izleyicilerinin karşısında olacak yarışmanın birincisi de merak ediliyor. 15 bin lira para ödülünün verildiği yayında herkes sonuca kilitlenmiş durumda. Peki 8 Mayıs Cuma Zuhal Topal'da kim birinci oldu? Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? İşte detaylar...
 


Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kim yarıştı?

Güzel sunucu Zuhaş Topal'ın ekranlara taşıdığı programda Hatice Dirlik, Ceylan Tabu, Seher Sosyal Kuvan ve Derya Yurdagül yarıştı. Bugünkü yarışmacı ise İzel Özdemir oldu. Genç gelinin alacağı puanlar haftanın kaderini belirleyecek. Eğer kendisini birinciliğe taşıyacak o puanı alamazsa 15 bin lirayı kaçıracak. Zuhal Topal'la Sofrada puan durumunu ise sizler için aşağıda detaylandırdık.

Zuhal Topal'la Sofrada puan durumu

Dört gün boyunca yarışan yarışmacılar, kayınvalidelerinin verdikleri puanlarla birlikte sıralamalarını elde ettiler. Bugün her şey değişebilir. Cuma günü ödül alan pek çok geline tanıklık etmiştik. İzel Özdemir de söz konusu gruba katılabilir. Şimdi dört günlük performansları yeniden hatırlayalım ve puan durumuna göz atalım.

zuhal topal'la sofrada hatice dirlik


4 Mayıs Pazartesi yarışmacısı Hatice Dirlik: Sebzeli Kremalı Çorba, Semizotlu Kuru Cacık, Şehriyeli Pirinç Pilavı, Mercimek Köfte, Kazan Kebabı, Bostana Salatası, Ispanaklı Kıymalı Semsek, Dondurma Eşliğinde Şileki tatlısı yaptı. 11 puanla gününü tamamladı.

zuhal topal'la sofrada Ceylan Tabu

5 Mayıs Salı yarışmacısı Ceylan Tabu: Kuzu Gerdan Çorbası, Pırasalı Börek, Pancarlı Patates Çanağı, Pazı Sarma, Elbasan Tava, Havuçlu Pirinç Pilavı, Yeşil salata ve Karamelli iki renkli tatlı hazırladı. Kayınvalidelerden 25 puan aldı.

zuhal topal'la sofrada seher sosyal kuvan

6 Mayıs Çarşamba yarışmacısı Seher Sosyal Kuvan: Terbiyeli tavuk çorbası, Avcı böreği, Yoğurtlu kuru patlıcan Mezesi, Güveçte kaşarlı et sote, Garnitürlü Pirinç pilavı, Mevsim salatası ve Trileçe ile kayınvalidelerin karşısına çıktı. Haftayı 29 puanla bitirdi.

zuhal topal'la sofrada derya yurdagül


7 Mayıs Perşembe yarışmacısı Derya Yurdagül: Erişteli yeşil mercimek çorbası, Kıymalı Çarşaf böreği, Sumak ekşili kuru dolma, Elmalı cevizli kereviz salatası, Acı soslu bonfile, Nohutlu pirinç pilavı, Semizotu Salatası, Limonlu cheesecake ile 38 puan topladı. Son dönemin en yüksk puanlarından birini aldı.



Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu?

Gelin ve kaynanaların kıyasıya mücadele verdiği yarışmada birinci açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Derya Yurdagül birinci oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.