Adem Çelik ile Emel Çelik arasındaki telefon kayıtları ortaya çıktı!

Adem Çelik ile Emel Çelik arasındaki telefon kayıtları ortaya çıktı!
Kocaeli Gebze'de çalıştığı inşaat iskelesinden düşerek hayatını kaybeden Hüseyin Aslan'ın ölümüne dair önemli bilgilere ulaşıldı. Müge Anlı ve ekibi Adem Çelik ile Emel Çelik arasında geçen telefon kayıtlarını ortaya çıkardı.

Türkiye'nin konuştuğu Hüseyin Aslan'ın ölümü ile ilgili olarak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Daha önce Emel Çelik'in Adem Çelik ile evlenmesinin Aslan'ın ölümüyle bağlantılı olduğu yönünde şüpheler vardı. Şu an karı koca olan Çelik çiftinin Aslan'ın ölümünden önce görüşmüş olabilecekleri ve olayda ihanetin de yer alabileceği yönünde ihtimaller göz önünde bulunduruluyordu.

Özellikle Hüseyin Aslan'ın yeğenlerinin büyük bir ısrarla cenaze öncesinden tanışıklıları olduğu yönünde iddialarda bulunduğu, Emel Hanım'ın Adem Bey haricindeki kişilerle de görüştüğü dile getirilmişi. Emel Hanım bunları yalanlamıştı. Bugün başlayan yayında Müge Anlı çok kritik bir noktayı açıkladı. Adem Çelik ve Emel Çelik'in telefon kayıtları ortaya çıktı. Başarılı sunucu Müge Anlı ile Tatlı Sert programının tarihine geçecek bir duyuruyu yaptı. Bakalım çift arasındaki ilk temas ne zaman ve nasıl başladı. Emel Çelik ve Adem Çelik Hüseyin Aslan'ın ölümünden önce tanışıyor muydu? Detaylar bugün belli olacak.



hüseyin aslan müge anlı

Adem Çelik ve Emel Çelik'in telefon kayıtları
Türkiye'nin gündemine oturan Hüseyin Aslan'ın ölümünde Çelik çiftinin konuşmaları açıklanacak. Müge Anlı açıkladığı anda bu haber altında okuyabilirsiniz.

9 Nisan 2017'de Hüseyin Bey vefat ediyor. İlk görüşme 3 Haziran 2017'de başlıyor. Emel Çelik'in hattından başka kişilerle de görüşme yapıldığı tespit edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.