Ah Kalbim 325. bölüm fragmanı ve özeti

Ah Kalbim 325. bölüm fragmanı ve özeti
Kanal 7'nin hafta sonu yayınlanan Hint dizisi Ah Kalbim 325. bölüm fragmanı ve özeti belli oldu. Duygu dolu ve bir o kadar da ilgi çekici dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde.

Uzun süredir Kanal 7 ekranlarında hafta sonu günlerinde seyircilerinin karşısına çıkan Ah Kalbim 325. bölümü ile ekranlara gelecek. Hindistan dizilerinden uyarlanan ve çok da sevilen yapım yeni haftayı karşılarken Kanal 7 ve izle7.com üzerinden Ah Kalbim 325. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümünde nelerin yaşanacağı merak ediken dizinin özeti de haberimizde yer alıyor.

Ah Kalbim 325. bölüm özeti
Yeni bölümünde neler olacağı merak edilen Ah Kalbim'in özeti ile ilgili diziseti.tv'nin muhteşem özetini sizlere sunuyoruz. İşte Ah Kalbim 18 Mayıs Cumartesi özeti; King sana benim baban olmadığımı kim söyledi diyor. Kiara Suny’nin söylediğini belirtiyor. Kiara ben senin babanım ve bunları aklına takmamasını istiyor. Kiara Suny’e babam King miş gördün mü der. Suny de Diş ayı arayacağını ve sesi hoparlöre vereceğini söyler. Senin gerçek babanı bulacağız der. Ancak Diş anın telefonu meşgul çalıyordur. Kiara çok heyecanlandığını söylüyor. Abhi içki almak için ayrılır. King’İ görür ve Pragya hakkında konuşmak istediğini söyler. Ona Pragya ve Kiara hakkında sorular sorarken Pragya tarafından görülür. Pragya King den gelmesini ister. Mitali, King’in ailesinin fakir olduğunu ve çok az altın taktıklarını söylerken Şaşi onu duyar ve aralarında tartışırlar. Mitali daha sonra Tan unun odasına gider. King’e her şeyi anlatırsan King Pragya yı yanında tutmak için elinden geleni yapacaktır diye Tanu ya akıl verir. Tanu ona herşeyi anlatmayı düşünüyor. Tanu King’in yanına geliyor. King Abhi nin Tanu dan bıktığı için Tanu nun şikayet etmeye geldiğini düşünüyor. King önce Abhi ile konuşayım daha sonra seninle görüşürüz deyip konuşmak istemiyor. Tanu iki evliliğin bir araya gelmesi herşeyi mahvedebilir diyerek gidiyor. King Pragya yı görüyor ve Aliya ve Tanu daha önce seni tanıyorlar mıydı diye soruyor. Onlar senden neden hoşlanmıyorlar diyor. Pragya açıklama yapmak üzereyken Dadi yere düşüyor. King ve Pragya onu kaldırırlar. Pragya yine bir açıklama yapamaz. Suny Dşa yı yeniden arar. Dişa Mitali ile çarpışır ve telefonu yere düşer. Suny annem telefonuna bakmıyor der. Mitali balkonda Raj ile konuşur. Raj Abhi ve Pragya nın 7 yıldan beri ayrı kaldıklarını ancak aşklarının sona ermediğinden bahseder. Raj bize yanlış yaptılar der ve Tarun ile Neha nın evlilik ritüellerinin yapılacağını ancak evliliğin gerçekleşmeyeceğini söyler. Mitali mutlu olur.

ah kalbim kanal 7 izle

KUMKUM BHAGYA – AH KALBİM DİZİSİ KÜNYESİ
Orijinal Adı: Ah Kalbim – Kumkum Bhagya
Yapım Yılı:2014
Yönetmen: Sameer Kulkarni, Sharad Pandey
Yapımcı: Ekta Kapoor
Senaryo: Anil Nagpal
Oyuncular: Sriti Jha, Mrunal Thakur, Shabbir Ahluwalia, Supriya Shukla, Daljeet Soundh, Arjit Taneja, Faisal Rashid, Ankit Mohan, Madhu Raja
Ülke: Hindistan
Tür: Romantik-Drama

KUMKUM BHAGYA – AH KALBİM DİZİSİ OYUNCULARI ve ROLLERİ
Sriti Jha:
 Pragya Abhishek Mehra karakterini canlandırmaktadır.
Mrunal Thakur: Bulbul Arora rolünü canlandırmaktadır.
Shabbir Ahluwalia: Abhishek Prem Mehra yani Abhi karakterini canlandırmaktadır.
Daljeet Soundh: Daljeet Mehra (Daadi) rolündedir. Abhi, Aaliya, Aakash ve Raj’ın büyük annesidir.
Supriya Shukla: Sarla Arora rolündedir. Pragya ve Bulbul’un annesidir.
Arjit Taneja: Purab Khanna rolündedir. Abhi’nin arkadaşıdır.
Shikha Singh: Aaliya Prem Mehra rolündedir. Abhi’nin kardeşidir.
Leena Jumani: Tanushree Dasgupta (Tanu) rolündedir. Aliya’nın arkadaşıdır.
Nikhil Arya: Nikhil Sood rolündedir.
Zareena Roshan Khan: Indu Suri (Daasi) rolündedir.
Swati Anand: Mitali Raj Mehra rolündedir. Raj’ın eşidir.
Anurag Sharma: Raj Ajay Mehra rolündedir. Mitali’nin kocasıdır.
Aditi Rathore: Rachna Aakash Mehra rolündedir.
Ankit Mohan: Aakash Ajay Mehra rolündedir. Rachana’nın kocasıdır.
Roma Lavani: Tanu’nun annesi rolündedir.
Bobby Khanna: Tanu’nun babası rolündedir.
Shivani Soopuri: Pammi Ajay Mehra (Taiji) rolündedir.
Gagan: Champak Trivedi rolündedir.
Madhu Raja: Daljeet Arora rolündedir. Bulbul ve Pragya’nın büyük annesidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.