Ah Kalbim 339. bölüm izle - 20 Temmuz Cumartesi

Ah Kalbim 339. bölüm izle - 20 Temmuz Cumartesi
Hafta sonu ekranlarının vazgeçilmez dizilerinden biri olmayı başaran Ah Kalbim 339. kez izleyicilerinin karşısında olacak. Ah Kalbim 339 bölüm izle seçenekleri de haberimizde yer alıyor.

Türkiye'de çok sayıda Hindistan yapımlarını seven izleyici bulunuyor ve Kanal 7 de bu konudaki hassasiyeti ile önemli izlenme oranları elde ediyor. Türk dizilerinin dahi Hindistan'dan esinlendiği düşünülen Kanal 7'de Ah Kalbim çok farklı bir noktada bulunuyor. Yüzlerce bölümü geride bırakan ve ekran klasiği haline gelen fenomen dizi 20 Temmuz Cumartesi günü 339. bölümü ile karşımıza çıkacak. Diziyi izleyebileceğiniz tüm seçenekler detaylarda...

Ah Kalbim 339. bölümünde neler olacak?
Kanal 7’nin sevilen Hint dizisi Ah Kalbim 20 Temmuz Cumartesi günü yayınlanan son bölüm 339. bölümüyle izle7.com’da. Tanu nun bunu yapacağını bilen Pragya onu suç üstü yakalıyor. Doğmamış çocuğumu öldürmeye nasıl vicdanın elverdi diye kızıyor. Hizmetçi bana herşeyi anlattı diyor. Tanu hizmetçiye bakıyor. Hizmetçi bu aileye ihanet edemezdim diyerek herşeyi anlattığını itiraf ediyor. Tanu hizmetçiyi tokatlamak isterken Pragya onu durduruyor. Tanu onu da itekleyince Abhi geliyor ve neden bunu bize yaptın diye kızıyor. Tanu Pragya seni elimden aldı diyor. Abhi Mitali ve Dişa dan Tanu nun eşyalarını toplamalarını istiyor. Tanu bu evde yaşayamaz diyor. Tanu yalvarmaya devam ederlen Aliya dan yardım ister ancak Aliya da onu uyardığı halde Pragya dan intikam almaya çalışan Tanu yu azarlamıştır. Abhi Tanu yu kolundan tuttuğu gibi dışarı atar. Bu esnada Pragya bayılır. Hemen doktor çağırırlar. Doktor strese girdiği için bayılmış olabileceğini söylerken Abhi her zaman Pragya nın yanında olacağını söyler. Ardından Pragya ya sarılır. Abhi Pragya nın sürekli yanındadır. Ona bizzat kendisi bakıyordur. Aradan aylar geçiyor. Abhi ikiz bebeklerinin bir an önce doğmasını istiyor. Çocuk çetesi yapacağız diye Pragya yı gülümsetiyor. Evde yine bir ritüel vardır ve bunun için eve dansçılar gelir. Bu sırada Tanu da pencereden onların mutluluğunu izliyor ve çılgına dönüyordur. Pragya onu görüyor ve bağırıyor. Abhi ve Purab Tanu yu kontrol eder ve onu bulamazlar. Tanu da Nikhil’in yanına gelmiştir.

Kanal 7 Ah Kalbim 339. bölüm full tek parça HD izle
Hafta sonlarının en çok izlenen diizlerinden biri olan Ah Kalbim 339. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Ah Kalbim'in 339. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

ah kalbim kanal 7 izle

KUMKUM BHAGYA – AH KALBİM DİZİSİ KÜNYESİ
Orijinal Adı: Ah Kalbim – Kumkum Bhagya
Yapım Yılı:2014
Yönetmen: Sameer Kulkarni, Sharad Pandey
Yapımcı: Ekta Kapoor
Senaryo: Anil Nagpal
Oyuncular: Sriti Jha, Mrunal Thakur,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.