Alev Alev 23. bölüm tek parça, full ve Youtube izle - Alev Alev 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Alev Alev 23. bölüm tek parça, full ve Youtube izle - Alev Alev 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı
SHOW TV'de yayınlanan bölümleriyle izleyenlerin ilgiyle takip ettiği bir yapım haline gelen Alev Alev ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden güçlü oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımın işlediği senaryo her geçen gün daha da fazla izlenmesini sağlıyor. Perşembe akşamlarının zirve ortaklarından biri olmayı başaran dizide bu akşam yaşanacaklar da merak konusu. Alev Alev 23. bölüm tek parça, full ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Alev Alev 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı

Güçlü oyuncu kadrosu ve iddialı senaryosu ile SHOW TV'de yayınlanmaya başlayan Alev Alev, 23. bölümü ile ekranlardaydı. İlk andan itibaren elde aldığı konularla izleyicilerin takdirini kazanan dizinin yeni bölümü ilgiyle izlenmek isteniyor. Ayrıca son bölüm izlemek isteyenler için de birçok alternatif mevcut. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Alev Alev 23. bölüm tek parça, full ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer almaktadır. Alev Alev 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...  İyi seyirler dileriz...


 

Show TV Alev Alev 23. bölüm full tek parça HD izle

Perşembe günlerinin zirve adaylarından biri olan Alev Alev 23. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Alev Alev 23. bölümünü showtv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Alev Alev Dizisi Oyuncu Kadrosu

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği ve Ahmet Katıksız'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin oyuncu kadrosuna bakıldığında Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Cem Bender, Toprak Can Adıgüzel, Berkay Ateş gibi önemli isimlerin yer aldığı görülüyor. Son olarak yapılan açıklama ile birlikte Berkay Ateş ile Zuhal Olcay’ın da Alev Alev dizisinin oyuncuları arasına girdiği ifade edildi.




Alev Alev Dizisi 23. bölüm özeti

Çelebi'yi gözaltına aldıran ve tüm suçlarını göz önüne seren Cemre ile dostları, restoranda bir araya gelerek kutlama yaptı. Ay Yapım imzalı, Show TV’de ekranlara gelen ‘Alev Alev’in dün akşam yayınlanan bölümünde Cemre için yeni bir hayat başladı. Yaşadığı zor günlerin ardından kızıyla beraber hayalini kurduğu hayata ulaşmak için büyük bir mücadele veren Cemre'nin, Çelebi'ye karşı kazandığı zafer herkese derin bir nefes aldırdı. ‘Alev Alev’in dün akşam ekranlara gelen bölümünde; Cemre ve dostlarının çabaları sonucu tarihi eser kaçakçılığı yaptığı ortaya çıkan Çelebi gözaltına alındı. Çelebi, içine düştüğü durumdan kendini kurtarabilmek için bir çıkış planı tasarlayarak tüm suçu ortağı Dursun Yaman'a atmak istedi ancak finalde büyük bir yenilgi aldı. Aynı anda hem tarihi eser kaçakçılığı hem de velayet davası olan Çelebi, mahkemede iki büyük darbe yedi. Cemre, Çelebi’nin geçmişte şiddet uyguladığı Esin Ece’yi davada tanık olması için çağırdı ve bu tanıklık sayesinde Cemre, hem Çelebi’den boşandı hem de kızı Güneş’in velayetini kazandı. Diğer davada ise ortağı Dursun Yaman'ın her şeyi itiraf etmesi sonucu Çelebi için tüm çıkış yolları kapandı. Mahkemeden tutuklama kararı çıkması üzerine Çelebi, cezaevine doğru yola çıkarken Cemre de kızıyla ve dostlarıyla beraber hayalini kurduğu yeni hayatına başladı. İskender, Çiçek’i kurtarabilmek için Bülent’e saldırdı ve bunun sonucunda da Bülent hayatını kaybetti. Çiçek büyük bir panik yaşarken, İskender ise istemeyerek öldürdüğü Bülent yüzünden büyük bir vicdan azabı çekti. İskender, tüm bu olanları Arzu’yla paylaştı. Çiçek ise Bülent’in konusu açıldığında sergilediği şüpheli davranışlarla Rüya’nın dikkatini çekti. Atlas’ın ağzından kaçırdığı sözler yüzünden şüpheleri giderek artan Rüya, depoyu incelemeye gitti. Bülent’ten düşen kanlı zinciri bulan Rüya, büyük bir şok yaşadı. Çelebi'yi gözaltına aldıran ve tüm suçlarını göz önüne seren Cemre ile dostları, restoranda bir araya gelerek kutlama yaptı. Çelebi'ye karşı kazanılan zaferin kutlamasında yüzleri güldüren anlar yaşandı. Ozan'ın masadakilere yaptığı sürpriz ise ekran başındakilere de keyif dolu dakikalar yaşattı. Sazı eline alan Ozan, "Güzel Bu Nasıl Sevdaymış" türküsünü çalıp söyledi. Cemre, Ozan'ı hayranlıkla dinlerken, bu performans büyük beğeni kazandı.

Alev Alev 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV'nin fenomen dizisi Alev Alev'in 24. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa showtv.com.tr ve SHOW TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.