Arka Sokaklar 539. bölüm tek parça izle - 540. bölüm fragmanı yayınlandı mı Kanal D

Arka Sokaklar 539. bölüm tek parça izle - 540. bölüm fragmanı yayınlandı mı Kanal D
Kanal D'nin uzun süreli ve yayınlandığı günden bu yana reyting zirvesine oynayan dizisi Arka Sokaklar 539. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. İşte detaylar...

Cuma akşamlarının zirve sahibi Arka Sokaklar dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Zafer Engin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek bu sezon da gündemden düşmeyen Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Arka Sokaklar 539. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Arka Sokaklar 540. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.


Arka Sokaklar 539. bölüm özeti
Hüsnü’nün, Tarık tarafından kaçırılmasıyla hareketlenen merkezde Rıza, Engin’e sinirlenir. Zeliha ise, olup bitenden kendini sorumlu tutmaktadır. Mesut ise, Nevres’in sorgusundayken Hüsnü’nün kaçırıldığını öğrenir ve bunun üzerine Engin’le, Mesut arasında büyük bir kavga yaşanır. Tarık, Hüsnü’yü bırakmak için ekipten yüklü miktarda fidye istemiştir. Araştırmalara devam eden ekip Servet adında birinin parmak izine ulaşır. Diğer tarafta, sözde muhabir olan Tarık’ın adamı Adem, Zeliha’ya babasını bulması konusunda yardım edecektir. Adem, Zeliha’yı kandırıp Ekber’e getirdiği sırada ekip kablocudan aldığı bilgiyle mekana baskın yapar. Tarık’ın isteği üzerine fidyeyi ona Zeliha verecektir. Zeliha parayı alıp babasını kurtarmaya geldiğinde ise, Tarık’ın dürbününden baba ve kızı görürüz…


MERVE OFLAZ

Kanal D Arka Sokaklar 539. bölüm full tek parça HD izle
Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Arka Sokaklar 539. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Arka Sokaklar'ın 539. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

Arka Sokaklar 540. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar 540. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.