Arka Sokaklar'da Zeliha ölümden döndü! Nasıl kurtuldu?

Arka Sokaklar'da Zeliha ölümden döndü! Nasıl kurtuldu?
Kanal D'nin popüler dizisi Arka Sokaklar'da Fedai'nin saldırısına uğrayan Zeliha (Zeliş) ölümden döndü. Herkesin merak ettiği konu ise nasıl kurtulduğu oldu. İşte detaylar...

Dün yayınlanan son bölümü ile herkesi ekran başına toplayan Arka Sokaklar'da büyük heyecan yaşandı. Ekip bir taraftan Derman'ın peşine düşmüşken diğer bir yandan da Zeliha'yı bulabilmek adına mücadele verdi. Zeliş bir saldırıya uğradı ve adeta ölümden döndü.

Kadın şiddeti ve cinayetlerinin son günlerde artmasının konu alındığı Arka Sokaklar'da gazeteci kimliği ile bir haber peşinde koşan Zeliha, sosyal medyadan da başlattığı kampanya ile tutuksuz yargılanan Fedai'nin tutuklı halinin devam etmesini sağlar ancak Fedai buna razı değildir. Kaçarken diğer bir taraftan da eşini tehdit eder. Ekip peşindedir ve yakalar. Kız kardeşinin oyuna getirdiği Zeliha ormanlık bir alanda saldırıya uğrar. Önce su altı ekiplerinin gölette aradığı genç kız daha sonra farklı bir alanda aranır.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Zeliha nasıl kurtuldu?
Araştırmalar sonuç vermez. Herkes umutsuzdur. Bir de Fedai'nin eniştesinin 'Polisin kızını Fedai öldürdü' itirafı yapması ekibi ve Hüsnü Çoban ailesini kahreder. Ekibe gelen ihbar ve bilgi telefonlarının ardından bir tanesi çok önemlidir. Zeliha'nın hastanede olduğu bilgisi verilir. Üzerinden kimlik çıkmayan Zeliha tanınmadığı için bildirim yapılamaz. 2 gün bu sebeple haber alınamaz kendisinden. Yoldan geçen bir vatandaşın hastaneye yetiştirdiği Zeliha hayatta kalır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.