Arka Sokaklar yeni bölümde Selin Suriye'de ne yapacak kurtulabilecek mi

Arka Sokaklar yeni bölümde Selin Suriye'de ne yapacak kurtulabilecek mi
Kanal D ekranlarının vazgeçilmezi Arka Sokaklar 468. bölümü ile yayınlanmaya hazırlanırken dizide yaşanacaklar merak ediliyor. Bu hafta 468. kez izleyici karşısına çıkacak olan fenomen dizide son bölümün ardından bu kez yine Selin odaklı bir cuma geçireceğiz. Suriye'ye gönderilen Selin'e Mesut yardım edebilecek mi? İşte Arka Sokaklar 468. bölüm fragmanı...

Zor bir coğrafyada küçük bir çocuğu kurtarmak için görevlendirilen Selin terör örgütü mensuplarıyla karşı karşıya kalıp kendini sıcak ateşin içinde buluyor. Üvey kardeşi Erdal'ı vurup öldürdükten sonra hapise giren Selin'in şimdi de bu denli zor bir görev için Suriye'ye gitmesi Mesut'u da çılgına çevirir. Selin'i oradan kurtarmanın hesaplarını yapan Mesut planlarında başarılı olabilecek mi sorusu herkes tarafından araştırılıyor.

Bu arada Suriye'ye giderken kıyafetini değiştiren Selin'in çocuğu saklayan teröristi vurma konusundaki kararsızlığı da diziye damga vuracaktır. Çocuğukurtarmak için tereddütte kalan Selin için Mesut seferberlik ilan eder adeta. Sevdiği kadının Suriye'ye görevle gittiğini öğrenen Mesut, Selin'in hayatı için endişe duyar. Kendisi uzun yıllar o topraklarda görev yaptığından Selin'in nelerle karşılaşabileceğini biliyordur. Mesut, Selin'in arkasından Suriye'ye gider. Teröristlerin yerini bulur; fakat, kendi hayatı tehlikeye girer.

Ali ve Bahar eli silahlı bir adamın peşine düşer. Uzun bir kovalamacadan sonra Ali, adamı durdurmak için ateş eder. Adam vurulur. Kimliğine baktıklarında adamın polis olduğunu öğrenirler.

arka sokaklar 468. bölüm

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Arka Sokaklar'ın 467. yeni bölümünde; ağır yaralı hastaneye kaldırılan Aylin, ameliyata alınıp hayata döndürülmeye çalışılıyor!
Sinem'in saklandığı adrese giden Aylin, Rus Mafyası lideri Vitali tarafından vurulur. Onu evde Sinem bulur ve hastanenin önüne bırakır. Aylin ağı yaralıdır. Sinem, Hakan'ı arayıp olayı haber verir. Hakan sayasinde ekibimizde durumu öğrenince şok yaşanır. Herkes Aylin'in bulunduğu hastaneye gider. Aylin ameliyata alınır. Uzun bir ameliyat süreci yaşanır. Dışarıda ise, Hakan ve ekip umutla doktordan gelecek haberi beklerler.

Bu sırada Hakan, Aylin'in vurulma olayından sonra ekip tarafından dışlanır. Herkes onu suçlamaktadır. Hakan, bu olayı çözüp ekibin karşısına onurlu çıkabilmek için Vitali ve Sinem'in peşine düşer. Vitali'nin bulunduğu adresi bulan ekip operasyon düzenler. Vitali kaçar. Hakan peşinden gider. Metruk bir binada Vitali'yi sıkıştıran Hakan onunla dövüşmeye başlar.

Hakan, Vitali olayından sonra Sinem'le buluşur. Sinem tekrar acındıran hali ile Hakan'la konuşmaya çalışır. Hakan bu sefer onu dinlemez. Silahını ona doğrultur. Belaları başına açan Sinem'i öldürmeye kararlıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.