Arnavutköy'de kaybolan Sevgi Vurkun ailesine dönecek mi?

Arnavutköy'de kaybolan Sevgi Vurkun ailesine dönecek mi?
Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibinin kaybolduktan bir hafta sonra bulduğu Sevgi Vurkun ailesine geri dönecek mi? Türkiye ekran başına toplandı ve bu sorunun yanıtının bulmasını bekliyor. İşte yayında yaşananlar...

Arnavutköy'de iki çocuğu ve eşini terk ederek kaybolmuş ve günlerce haber alınamamıştı. Taner isminde bir kişinin telefonu üzerine başlatılan çalışmalarda Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne gidilmiş ancak sonuç alınamamıştı. Bir başka devlet hastanesinin bahçesinde bulunan Sevgi Vurkun ile görüşen Müge Anlı'nın ekibinin çabaları sonuç getirmemişti. Eşini ve ailesini görmek istemediğini söyleyen Sevgi Vurkun hakkında yaşanacaklar merak ediliyordu. Bugünkü program birçok şeyi aydınlatacak gibi görünyor.

Sevgi Vurkun'un evine dönmeme sebeplerinden birisi eşinin çalışmaması. 24 yaşındaki kadın yaptığı açıklamada; 'Eşim çalışmıyor. Aylardır çalışıyorum' ifadelerini kullanmıştı. Ayrıca verdiği ifadesinde de kocasının kendisine şiddet uyguladığını öne sürmüş. Müge Anlı da bu iddiaları sorduğunda Yalçın Bey yalanladı. Eşini çok sevdiğini defalarca dile getiren Yalçın Vurkun 6-7 bin lira borçlarının bulunduğu ve iki ay da kira veremediklerini anlattı.

Yayında borçların neden olduğu da soruldu. Yalçın Bey; 'Eşime telefon aldık.  2 bin liralık bir cihazdı. Bazı ihtiyaçlarımız da oldu. Bunlardan sebep borcumuz vardı. Ödenmeyecek bir borç değildi. Telefonu da alırken çalışıp öderiz demişti' sözlerini söyledi. Telefonların lüks ihtiyaçlar olup ayağını yorgana göre uzatmalarını da ifade eden Müge Anlı'nın ardından Arif Verimli; '800 liralık telefon kullanıyorum' dedi.

Müge Anlı sosyal medyada görüştüğü birileri olduğunun ihtimali de bulunması üzerine; 'Bu telefonları alıyorsunuz ama sonrasında sosyal medyada internete girdi, öyle oldu, böyle oldu' diye tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.