Aşk Bir Rüya 125. bölüm özeti ve fragmanı izle - 24 Haziran Çarşamba

Aşk Bir Rüya 125. bölüm özeti ve fragmanı izle - 24 Haziran Çarşamba
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerinden biri olan ve her geçen gün popülaritesini artıran Aşk Bir Rüya yeni bölümü ile karşınızda. Dizide neler yaşanacağı yönünde araştırmalar yapılırken her gelişmenin neleri beraberinde getireceği de öğrenilmek isteniyor. Aşk Bir Rüya 125. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 125. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 125. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 125. bölüm özeti

Bihan Sankara’yla dans eder. Onları samimi hallerine Vani tepki gösterir ve Sankara’yı ikinci kadın olma diye uyarır. Tapki daha sonra Kosi ve Çaça’nın düğün albümünün yandığını görür. Kosi’ye evliliği iptal ediyorum der ve neden olarak da albümü yaktıkları için evliliklerinin gerçek olmadığını kanıtlamış olmalarıdır. Kosi gerçekten evliyiz lütfen diye yalvarır. Vani ise eğer siz herkesin önünde evlenirseniz ben de Bihan ile evlenirim der. Kosi de kabul eder. Çaça Bihan onların evlendiğini görmesin diye Bihan’ı kaçırtır. Bu sırada da Kosi ile tapınağa gidip Vani’yi beklerler. Vani tapınağa herkesi götürmek için çabalarken Druv da Bihan’ı kurtarır. Şada ise Aditi’nin meyve suyuna ilaç katıp bayıltır sonra da buzdolabına kapatır. Aditi kendine geldiğinde buzdolabında olduğunu fark edip panikler. Tapki Aditi’nin kıyafetini buzdolabında fark edip onu kurtarır. Ardından herkes tapınağa gider. Bihan neler oluyor diye kızınca Druv Tapki’ye bundan dolayı kızmıştın bak diye hesap sorar. Bihan Tapki’ye yaptıklarını düşünüp üzülür. Kosi ise yeni bir oyunla Çaça benimle evlenmezsen seni öldürürüm diye tehdit etti oğlum diye Bihan’a gelir. Hatta bu adam senin babanın katili deyiverir. John onun oğlu onu kurtarmak için senin böbreğini almak istedi, beni sürekli tehdit etti diye rol yapar. Bihan Çaça’yı döver hatta öldürecektir ki Vasu onu durdurur. Çaça hapse düşer. Kosi gelir ve seni kurtarmak için dışarda kalmak zorundaydım diye onu rahatlatır. Bunu yapan Druv ve Bihan’a yapacağı ben bilirim deyip gider. Bihan ise geçmişte Tapki’ye inanmadığı için kendini suçlar. Bihan Vani’nin elinden tutup af diler ve kalpten biliyorum ki sen Tapkisin affet beni der. Vani odaya gelir ve olanları düşünür. Druv gelir ve hamile olduğunu bilse gelirdi arkandan ona bir şans ver der. Onların konuşmasını dinleyen Sankara, artık Vani’nin Tapki olduğunu öğrenmiştir.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 125. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 24 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak olan 126. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.