Aşk Bir Rüya 136. bölüm özeti ve fragmanı izle - 5 Temmuz Pazar

Aşk Bir Rüya 136. bölüm özeti ve fragmanı izle - 5 Temmuz Pazar
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerinden biri olan ve her geçen gün popülaritesini artıran Aşk Bir Rüya yeni bölümü ile karşınızda. Dizide neler yaşanacağı yönünde araştırmalar yapılırken her gelişmenin neleri beraberinde getireceği de öğrenilmek isteniyor. Aşk Bir Rüya 136. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 136. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 136. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 136. bölüm özeti

Şada, bebeğinin Duruv’dan olduğunu kanıtlamak için herkesi salona çağırır ve onunla geçirdiği geceyi izletmeye başlar. Belli bir süre sonra bunun bir fragman olduğunu söyler. Şada neden herkes sesszi diye dalgasını geçerken Duruv’u yanağından öper. Vasu ne yazık ki bebek Duruv’un derken Aditi ağlayarak odasına gider. Duruv peşinden gider ve Şada ile bir şey yapmadığını ancak içki içtiklerini söyler. Şada’nın içkiye bir şey katmış olabileceğini söyler. Aditi ise bavulunu hazırlamış gitmek üzeredir. Bihan gelir ve Aditi’nin kalbinin kırıldığını söyler. Tapki Bihan’ın destek vermesi gerekirken köstek olmasına sinirlenir. Bihan olaylar ortaya çıkana kadar Aditi’nin burda kalmasını ve Duruv’un gitmesini ister. Duruv da Aditi affedene kadar gitmesinin iyi olduğunu söyleyerek ayrılır. Tapki sinirle Şada’nın yanına gider ve onu tokatlamak ister. Şada onu tutarken Tapki hile ile Duruv’u kardeşimden aldığın için seni affetmeyeceğim der. Şada sen de Bihan’ı kandırıp hile yaparak Kabir ile evlendin diyerek ayrılır. Kabir bir yere giderken Tapki onu takip eder. Kabir bir eve girince Tapki de peşinden girer. Tapki Kabir’i sandalyede otururken görür. Kabir takip edilirken Tapki’yi gördüğünü söyler. İkisi birlikte eve dönerler. Kabir Bihan’ı görünce romantizme başlar. Tapki’nin şalı Bihan’ı bilekliğine takılır. Kabir onu kurtarırken yabancılara karşı dikkatli olmasını ister. Vasu Kabir’i odasına çağırır ve ona bir tomar para ve tüm mücevherlerini verir. Ondan Tapki’yi terk etmesini ister. Kabir paraya ihtiyacı olmadığını, ihtiyacı olan şeyin karısı Tapki olduğunu söyler. Vasu başka çıkış yolu bulamadığı için Tanrı’ya dua edwerek bir çıkış yolu yaratmasını ister.Tapki’nin Bihan’a yazdığı mektup rüzgarın etkisiyle dolaptan yere düşer ve Vasu’nun ayaklarına kadar gelir. Vasu mektubu yerden alır ve okuduğunda şok olur. Demek ki Bihan mektubu yırtmamış diye sevinir. Kabir bir yere gidecektir. Tapki ayakkabısına zerdeçal bulaştırır ve izleri takip ederek Kabir’i bulmayı düşünür. Vasu da Tapki’nin gittiğini öğrenir. Sankara Vasu ile çarpışır ve mektup yere düşer. Vasu ondan dikkatli olmasını isterken Sankara mektubun Vasu’ya geçtiğini anlar ve onu almak için harekete geçer. Sankara mektubu bir kaç kere almaya çalışır ancak başarısız olur. Sankara son çare olarak Vasu’yu öldürmeyi düşünüyor.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 137. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 137. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.