Aşk Bir Rüya 143. bölüm özeti ve fragmanı izle - 12 Temmuz Pazar

Aşk Bir Rüya 143. bölüm özeti ve fragmanı izle - 12 Temmuz Pazar
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerinden biri olan ve her geçen gün popülaritesini artıran Aşk Bir Rüya yeni bölümü ile karşınızda. Dizide neler yaşanacağı yönünde araştırmalar yapılırken her gelişmenin neleri beraberinde getireceği de öğrenilmek isteniyor. Aşk Bir Rüya 143. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 143. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 143. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 143. bölüm özeti

Aşk Bir Rüya 143. Bölüm Thapki’nin dans edip bayılmasıyla başlar. Bihan onu kollarında tutup kanepeye getirir. Yüzüne su serpince Thapki kendine gelir ve neden bu kıyafet var ne oldu diye sorar. Herkes şaşırır. Thapki hiçbir şey hatırlamıyordur.Şada ona deli deyince Bihan onu durdurur. Ardından evi kazanmak için bilgi yarışmasına katılacağını ve kazandığı parayla da evi alacağını söyler. Thapki odadayken Kabir’e bir şey hatırlamadığını yineler. Sankara Thapki’nin aşlından bir parçayı akvaryuma atar ve ben de yapabilirim diye düşünür. Bu sırada Thapki gelip ona tokat atar. Neha ardında ona bakıp Thapki şu an kontrolümde benim isteğimle sana tokat attı diye sırıtır. Sankara ondan korkar ve emrindeyim der. Bihan ise rüyasında Thapki’nin öldüğünü görüp korkuyla uyanır. Neha akvaryumda su kabarcıkları yapar ve Thapki yatağında uçar. Gözlerini açan Thapki korkuyla bağırınca herkes oraya gelir. Vasu yatağındasın diye onu teskin eder. Kabir ise Sankara’ya kardeşimle ne konuşuyorsun deyince Sankara yalan uydurur. Kabir kardeşimden uzak dur diye uyarır. Neha bu defa da yılanlarla Thapki’yi öldürmeyi planlar ama yılanları Bihan Thapki’nin üzerinden alıp atar. Bihan Thapki’ye iyi misin diye sorduğunda ise büyü etkisi altında olan Thapki Bihan’a tokat atar. Herkes şok olur. Thapki kendine geldiğinde Bihan’a sarılıp sana bir şey yaptım mı diye ağlar. Bihan ona sarılıp teselli eder. Thapki dinlenirken televizyondaki yarışmaya katılacak olan son kişi Bihan olur. Bihan yarışmaya katılacağı için herkes sevinir. Neha ise akvaryuma bu defa Kosi’nin yüzüğünü atınca Thapki Kosi gibi giyinip gelir. Sankara’ya emirler yağdırır. Elini sıcak çaya batırır. Sankara şok olur. Thapki Kosi gibi davranır en sonunda Sankara’yı fena halde dövünce Vasu dayanamaz ve kendine gelsin diye ona tokat atar. Thapki ona öfke dolu bakışlarla bakar. Vasu’nun da elini büker araya Bihan girer. Doktor elektrik şok verilmesi gerektiğini söylerken Bihan acı içindedir. Sankara ise odada neden bunu yaptın deyince Neha onun deli olduğunu ispat için der. Thapki şoku etkisiyle bayılsa da bir süre sonra kendine gelip bir şey yaptım mı diye sorar. Sankara her şeyi anlatınca Thapki odasına koşarken Bihan onun ardından gider.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 144. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 144. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.