Aşk Bir Rüya 44. bölüm özeti ve fragmanı izle - 2 Nisan Perşembe

Aşk Bir Rüya 44. bölüm özeti ve fragmanı izle - 2 Nisan Perşembe
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Aşk Bir Rüya izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 44. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizi artık akşam da Yemin'den sonra 21:30'da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 44. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 44. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 44. bölüm özeti

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Aşk Bir Rüya’da şok: Thapki konuşamıyor! İşte Aşk Bir Rüya 44. bölüm özeti. Şada odada Druv’u bekler. Druv ise geldiğinde yoruldun deyip sırtını dönüp uyur. Sabah olduğunda Şada yemek yapmalıdır. Thapki’nin yemeği övülünce Şada daha iyisini yapar diyen Vasu onu destekler. Dadi ve vasu çıkınca Şada hizmetçiye para verip yemek yaptırmak ister ama Thapki onu durdurup yemeği yapar. Herkes yemeği beğenir. druv ise aynı Thapki’nin yaptığı gibi deyince bihan hatta baharatları bile aynı deyip yemeği Thapki yaptı bence der. Vasu ise onlara kulak asmayıp Şada’ya yüzük hediye eder. Yemek tarifi istenince Şada yemeği yapmadığını itiraf eder. Dadi yüzüğü Thapki’ye hediye eder. Şada yüzüğü kaybettiği için üzülürken Vasu Thapki’nin niyetini biliyorum seninleyim diye destek olur. Sindoor için gerekli malzemeyi tutar. Elindeki sindoor çarpınca Thapki’nin üzerine dökülür. Bihan afedersin derken Dadi bu duruma çok sevinir. Vasu bir başka ayin için prasad yiyecek olan thapki’ye tuzak kurar. Şada da durumu fark eder. İkisi ele ele sıkışıp Thapki’yi mahvetme sözü verir. Thapki yediği anda boğazı yanar. Elindeki kitabı okuyamaz ve boğazının yandığını söyler. Kitabı okuyamayınca onun kekelemesine konuklar güler. Bihan şaşkındır ve Şada’nın bunu yaptığını anlar. Bihan Thapki kitabı tutsun ben okuyacağım deyince Dadi bu daha iyi olur diye sevinir. Vasu ve Şada sinir olur. herkes ikiliyi alkışlar. Doktor Thapki’nin sindoor yediğini söyleyince bunu nasıl olduğunu Bauji sorar. Preeti bihan’ın üzerine döktüğünde ağzına kaçmış olabileceğini söyler. Bihan özür diler ve kendini suçlar. oysa ki Vasu prasadın içine sindoor katan kişidir. Thapki bir süre konuşamayacak. Thapki’nin bu hali Vasu ve Şada’nın hoşuna gider. Thapki ise ona destek olan Bihan’a teşekkür ederken valiz üzerine düşecektir ki Bihan’ı kurtarır. İkili göz göze gelir.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 45. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 16 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 45. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.