Aşk Bir Rüya 74. bölüm özeti ve fragmanı izle - 3 Mayıs Pazar

Aşk Bir Rüya 74. bölüm özeti ve fragmanı izle - 3 Mayıs Pazar
Kanal 7'nin Hint dizisi Aşk Bir Rüya haftanın her günü yayınlanamaya devam ediyor. Sıkı takipçileri bulunan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merakla araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 74. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 74. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 74. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 74. bölüm özeti

Bihan Thapki’nin elbisesinin fermuarının bozuk olduğunu fark eder ve şalı ile dua ederken örter ve yanında durur. Thapki odaya geçtiklerinde teşekkür edince Bihan kimsenin rezil olmasını istemem yardım ettim çünkü sen de bir bayansın der. Thapki ve Şada’nın bir diğer testi tahıllar arasında yazı olan tahılları bulmaları gereklidir. Şada Vasu beni kandırıyor deyip uğraşmaz ama Thapki bulursa diye korkusundan ikinci bir plan yapar. Thapki gerçekten de zekasını kullanıp yazı olan tahılları bulur ama Şada tahılların arasına sıçan salar. Thapki sıçanları görünce tahılları yiyecek diye telaşlanır. Üstelik odanın kapısı da kilitlidir. Tabi bunu yapan da her zamanki gibi Şada’dır. Thapki Şada diye seslenince Şada gelir ve sıçanları buraya ben getirdim şimdi kazanmayacaksın deyip lado fırlatıp gider. Thapki ladoyu alır ve pencereye doğru kırıntı haline getirir. Fareler oradan çıkarlar. Şada bu manzarayı görünce şok olur. Thapki kötülük eden Şada’ya elindeki buğdayın bir kısmını verir. vasu gelir ve ellerindeki buğdayı tapınağa götürüp ekmelerini ister. Yolda çok aç olduğunu söyleyen bir kadın onları durdurur. Şada kadına hakaret ederken Thapki elindeki buğdayı kadına verip duasını alır. Şada kesin kazanacağım diyerek buğdayını eker. Thapki ise elinde kalan bir tane buğdayı ekip dua eder.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 74. bölü fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 27 NisanPazartesi günü yayınlanacak olan 74. bölü fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.