Bahar Yağmur Öz yeniden Gelinim Mutfakta! Yağmur Öz kimdir kaç yaşında

Bahar Yağmur Öz yeniden Gelinim Mutfakta! Yağmur Öz kimdir kaç yaşında
Türkiye'nin en çok izlenen yemek yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta başladı. Yeni haftayla birlikte bir gelin kaynana daha best of bölümlerine dahil oldu. O gelin kaynana Yağmur Öz ve kaynanası Ayten Öz olarak açıklandı. Peki Yağmur Öz ve kayınvalidesi Aytan Öz kimdir kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde.

Her geçen gün heyecanın arttığı ve altın rekabetinin kızıştığı Gelinim Mutfakta'da yeni hafta bugün başladı. Özel bir araçla stüdyoya gelen gelin ve kayınvalidesinin kim olduğu merak uyandırdı. İzleyiciler tüm hızıyla hemen araştırmaya başladı. Yeni yarışmacı ve kaynanasının Yağmur Öz ve kaynanası Ayten Öz olduğu öğrenildi. Peki Gelinim Mutfakta Yağmur Öz ve kaynanası Ayten Öz kimdir? Daha önce yarıştıklarında ne yaptılar? İşte detaylar...

Yağmur Öz kimdir?
İddialı ve konuşulan isimler haline gelen Ayten ve Yağmur hakkındaki bilgiler ise şöyle; Gelin yani Yağmur Öz İstanbul doğumlu. Yağmur, 27 yaşında. Beş buçuk yıldır evli ve bir çocuğu var. Kaynanası, Ayten Öz ise Malatyalı. Programın izleyicileri, Yağmur ve Ayten’in yarışma da ne kadar daha kalacaklarını merakla izliyorlar. İlk geldiği bölümde Duygu ile gün birincisi olan Yağmur’un geldiği hafta ki yarışmacılar ise Elif, Duygu ve Aydan vardı. Yağmur geldiği hafa ayağının tozu ile bilezikleri alarak elinin lezzetini karşılamış, Elife rakip olacağını izleyenlere göstermişti. Bir sonraki hafta elenen Duygu’nun yerine yarışmaya buse katılmış, Buse geldiği gibi elenmişti. Bilezikler ise Aydan’ın olmuştu. Yağmur’un elenmesi ise 3. hafta yani 16-20 Aralık haftasında olmuştu. O hafta kötü başlangıç yapan Yağmur, bu kötü gidişi bir türü durduramadı. Sonunda 20 aralık 2019 tarihinde yarışmaya katıldığı 3. haftasında 48 puanla elenen isim olmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.