Bu akşam Çukur yeni bölüm neden yok? Çukur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Bu akşam Çukur yeni bölüm neden yok? Çukur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
SHOW TV ekranlarında yer alan bölümleri ile yılların fenomen dizisi haline gelen Çukur'un durumu merak ediliyor. Bu akşam Çukur var mı? Çukur yeni bölüm neden yok? Çukur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? sorularının yanıtı merak ediliyor. İşte detaylar...

Üç sezondur Türk televizyon tarihine geçen bir popülerlik elde eden Çukur, bu akşam da yeni bölümü ile yayınlanacaktı ancak SHOW  T yayın akışında yer almadı. Yerine Aile Arasında filmi izleyiciyle buluşacak. Bu gelişmenin ardından dizinin izleyicileri de bu akşam Çukur var mı? Çukur yeni bölüm neden yok? Çukur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? sorularını sorarak cevap bulmak istiyor. Detaylar haberimizde.

Çukur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? sorusunun cevabı günün en çok araştırılan kounların başında yer aldı. Televizyon dünyasının en çok adından söz ettiren dizilerinden biri olan Çukur bu akşam neden yok? merak edilerek araştırılıyor. SHOW TV yayın akışında yer alan Aile Arasında'nın yayınlanacak olması da izleyicileri üzdü.

 

ÇUKUR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur’un 23 Mart Pazartesi yayınlanması beklenen 93. Bölümü yayınlanmamıştı. Ay Yapım’ın açıklamalarına göre birçok dizi gibi Çukur’da da set çalışanları ve oyuncuların hastalığa yakalanmasını önlemek ve tedbir almak amacıyla dizinin çekimlerine 1 hafta ara verilmesi kararlaştırılmıştı. 1 haftalık aranın ardından 30 Mart’ta yayınlanması beklenen, dizinin yeni bölümü ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi.


çukur
 

BU AKŞAM ÇUKUR VAR MI?

Çukur 30 Mart Pazartesi günü yeni bölüm yayınlamayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.