Canevim 11. bölüm tek parça izle - 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı ATV

Canevim 11. bölüm tek parça izle - 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı ATV
ATV ekranlarının yaz sezonu dizilerinden Canevim 11. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. Canevim 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Pazartesi akşamlarının yeni yapımlarından Canevim dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Özgür Çevik başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken Canevim'in yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Canevim 11. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Canevim 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.
 

Canevim 11. bölüm özeti

Ömer, Taylan'ın gerçek niyetini Ceylan'a ispatlayabilmek için her şeyi göze almıştır. Feryal, oğlunun şüpheli bir şekilde ortadan kaybolmasının arkasında Ömer'in olduğunu düşünmektedir. Feryal'in Ömer'i takibi ve açıktan saldırıları Ceylan'ı büyük bir çıkmazda bırakır. Taylan ile Ömer arasındaki güç savaşı devam ederken, Fikret ve Kristina'dan gelen bir haber herkes için dönüm noktası olur. Ceylan'ın gerçekleri öğrenmesi için son bir adım kalmıştır. Ömer ve Taylan, ikisi için de zamanın kısıtlı olduğu bir yarışın içine girer. Elvan'ın geçmişinden gelen Zeki, peşindeki tehlikenin ne kadar büyük olduğunu ortaya çıkarmıştır. Sezgin'in bu gizemli adamla ilgili soruları ve merakını geçiştirmeye çalışan Elvan, yaklaşan bu büyük tehdide karşı kendini korumak zorundadır. Öte yandan Müjgan'ın Yener'le ilişkisini öğrenen Melis, Müjgan'ı kendisi için avantajlı olacağını düşündüğü bir yola ikna eder.

sevcan yaşar

ATV Canevim 11. bölüm full tek parça HD izle
Pazartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Canevim 11. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Canevim'ın 11. bölümünüatv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

Canevim 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
ATV'nin fenomen dizisi Canevim 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.