Canevim oyuncuları ve karakterleri

Canevim oyuncuları ve karakterleri
ATV pazartesi günlerini Canevim dizisiyle doldurdu. Dizi yakın zamanda yayın hayatına başlayacak. Peki Canevim dizisinde hangi oyuncular var? Kadro ve karakterler haberimizde.

Dizi dünyasının en başarılı kanallarından biri olan ATV'de yeni bir yapım daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Birçok ünlü oyucnuyu kadrosund barındıran Canevim pazartesi gününden itibaren izleyici ile buluşacak. Dizi hakkında bilgi almak isteyen seyirciler de hem oyuncu listesini hem de karakterleri merak ederek araştırıyor. İşte yeni yapıma dair detaylar...

Biran Damla Yılmaz - Ceylan Haksever
Mütevazi bir yaşamı bulunan Ceylan ailesinde ortanca kızdır ve çok değerlidir. Merhameti, namusuna düşkünlüğü, gururu ve fedakar yapısıyla olgun bir profil çizen Ceylan, Ömer'e aşıktır. Hayattaki en büyük hayali ise Ömer ile evlenip ömür boyu onunla yaşamaktır.

Ömer Kılıç - Aras Aydın
Hayat onu çetin bir mücadele içine çekmiştir ve küçük yaşlardan beri yaşam kavgası vermektedir. Gençliğin verdiği ateşle gözü pek ve cesur olan Ömer, yaptığı işleri en iyi şekilde bitirmek için elinden geleni yapar. Hatice Anne'si onun için çok değerlidir. Ceylan'a tutkulu bir şekilde aşıktır.

Özgür Çevik - Taylan Tabay
Zengin bir aileye mensup olan Taylan, istediği her şeyi elde etme konusunda kararlı ve güçlü bir kişidir. Yakışıklı olması sebebiyle kızların ilgi gösterdiği Taylan aşkta ise tatminsizdir. Ceylan'ın ret yanıtı sonrası saplantılı bir hale dönüşür.

Ezgi Şenler - Müjgan Haksever
Elvan ve Ceylan'dan sonra ailesinin 3. kızı olan Ezgi kendine güveni yüksek ve zekidir. İnsanları çok iyi etkileyebilen bir yapısı vardır. En iyisini hak ettiği düşüncesiyle yaşayan bir kızdır. Kendisinin adeta psikoloğu olan Ezgi zayıf noktalarını da iyi bir şekilde belirler.

Zuhal Gencer Erkaya - Günnur Haksever
Haksever ailesinin annesidir. Ailesini bir arada tutmak ve sağlamlaştırmak adına her şeyi yapabilen Günnur Haksever sürekli çözümler bulmak istemektedir. Zaman zaman başı derde girse de insiyatif almaktan kaçınmaz. Her zaman iyilikten yanadır.

Simge Selçuk - Melis Korkmaz
Taylan'ın teyzesi ve Feryal'in kardeşidir. Sürekli esprili bir kadın olmakla birlikte çoğu zaman mutsuzdur. Bunu da gülüşleriyle kamufle etmek ister. Bulunduğu cemiyet hayatına dair pek takıntıları olmamakla birlikte sınıfına göre yaşamak ister.

Rıza Akın - Hamza Haksever
Günnur'un eşi ve Haksever ailesinin babsıdır. Klasik orta sınıf bir aile babası olmakla birlikte duygularını belli etmeyen bir yapısı vardır. Çevresi tarafından sevilir. Kimseye gebe olmak istemez ve gururundan ödün vermez.

Nihan Büyükağaç - Feryal Tanbay
Taylan'ın annesi ve ailenin gücüdür. O da oğlu gibi istediğini elde edeblmek için tüm imkanlarını kullanır. Zengin bir hayat yaşarken insanların geldiği yerlere ve statüsüne önem verir. Yakın çevresine müdahale etmekten geri kalmaz. Tek yarası ise istediği şekle girmeyen oğlu Taylan olacaktır.

Burcu Tuna - Elvan Haksever
Ceylan'ın ablası, Haksever Ailesi'nin ilk kızları olan Elvan çok yaralı bir genç kadındır. Bu yüzden de soğuk, keskin, ketum bir insana dönüşmüştür. Hayat onu sertleştirmiş, kabuk bağlamıştır. Yüzü pek gülmez, insanlarla mesafelidir ve kimseye güvenmez. Hiç kimseye kalbini açmaz. Ona ulaşmak neredeyse imkansızdır. Aslında sevilmeye, korunup kollanmaya ve birini sevmeye çok ihtiyaç duyar ama insanlarla etrafına öyle bir duvar örmüştür ki bu duvarı yıkacak bir olay olduğunda ve kalbi biraz yumuşaya başladığında hemen kendini geri çeker.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.