Canlı yayında kan donduran iddia! Bebek tecavüze uğradı ama hastane polisi aramadı

Canlı yayında kan donduran iddia! Bebek tecavüze uğradı ama hastane polisi aramadı
Hafta içi her gün yayınlanan bölümleriyle ekranlara gelen Olay Yeri programında yer alan ifadeler hem stüdyodakileri hem de ekran başındakileri şoke etti. Bir hasta bakıcı hastalığı sebebiyle hastaneye getirilen bebeğin tecavüze uğradığını ancak bunun yönetim tarafından polise bildirilmediğini öne sürdü.

Geçtiğimiz aylarda Antalya ve Adana 'da küçük yaştaki çocukların uğradığı istismar ve tecavüzün ardından dün ekranlara gelen Olay Yeri programında bir hasta bakıcının iddiaları gündemi salladı. 2 yaşındaki bir kız çocuğunun solunum sorunları sebebiyle hastaneye getirildiğini beirten T.B., geride kalan yaz aylarında olayın gerçekleştiğini iddia etti.

İddiaya göre kız bebek hastaneye gece Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nden 22:30'da getirildi. T.B. bebeğin bezini değiştirirken istismara uğradığını gördü. Doktorlar muayene sonrası H.K.'ye kronikleşmiş tecavüz vakası teşhisi koydu.

Hasta bakıcı T.B.'nin iddiasına göre istismar vakası özel hastane tarafında polise bildirilmedi. Vicdan azabı duyan hasta bakıcı daha sonra 155'i arayarak kendisi ihbarda bulundu. T.B.'nin iddiasına göre istismar vakasını ihbar ettiği için 10 aydır çalıştığı hastaneden mobbing uygulanarak işinden kovuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.