Cem Adrian Acun Ilıcalı ve O Ses Türkiye ekibine sert çıktı!

Cem Adrian Acun Ilıcalı ve O Ses Türkiye ekibine sert çıktı!
Cem Adrian öyle bir paylaşım yaptı ki... O Ses Türkiye ekibini hedef alan ünlü şarkıcı yarışmada yarışmacıların hayallerini sömürüp reyting üzerinden para kazanıldığını iddia etti. Adrian'a yanıt gecikmedi.

Zaman zaman tartışma konusu haline gelen O Ses Türkiye için en sert tepkiyi belki de Cem Adrian verdi. Başarılı şarkıcı sosyal medyadan dikkat çeken eleştirilerde bulundu. Adrian; "O koltukta utanmadan para kazanıyorsunuz. Bu dünyada hesabınızı ödemenizi diliyorum" dedi.

Adrian: Umutlarla oynayanlarda bu yıl
Şarkıcı Cem Adrian, sosyal medya hesabından TV8 ekranlarının yarışma programı olan O Ses Türkiye'yi yerden yere vurdu. Cem Adrian, O Ses Türkiye programıyla ilgili şu sözleri söyledi:

cem adrian

Kaliteli sesleri seyircilerle buluşturduklarını söyledi
Şarkıcı Murat Boz ve Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye'nin final akşamında Cem Adrian'ın eleştirilerine üstü kapalı olarak yanıt verdi. Murat Boz konuya ilişkin olarak bu tarz kaliteli seslerin 'O Ses Türkiye aracılığıyla' izleyiciyle buluştuğunu söyledi.

Acun Ilıcalı da kendisinin yarışmada bir katkısı olmadığını jürilerin bu işte ciddi payı olduğunu ama programın izlenmesinin yarışmacıların performanslarıyla gerçekleştiğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.