Cesur sahneleriyle konuşulan Serenay Sarıkaya'ya 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülü

Cesur sahneleriyle konuşulan Serenay Sarıkaya'ya 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülü
Her ne kadar geçtiğimiz sezonun ardından yeni sezonda eskisi gibi ateşli sahneler olmayacak dense de Ozan Güven'le oynadığı sahne olay haline gelen Serenay Sarıkaya Ayaklı Gazete Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'ne layık görüldü.

PUHU TV'nin en önemli projesi olarak gösterilen Fi'de ikinci sezon bomba gibi gelmişti. Çi olarak yayınlanan yeni bölümlerde izleyiciler de büyük bir heyecanla bir sonraki yayını bekliyor. Fenomen haline gelen dizinin her bölümü milyonlarca kez izlenirken Duru karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya bir ödül aldı ve Ayaklı Gazete Ödülleri'nde en iyi kadın oyuncu seçildi.

Fi dizisinin 2. sezonu Çi'nin 3. bölümünde Duru’nun Can’ın oyununa oyunla karşılık vermesi hesaplayamadığı sonuçlar doğururken, Sadık da Özge'ye oynadığı oyunun bedelini ödemek zorunda kaldı. Çi'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmamak üzere değişmeye başladı.

Dizi sezona başlamadan önce oyuncular ''Bu sezon ateşli sahne yok'' demişti. Ancak 3. bölüme geldik hâlâ ateşli sahneler var.

serenay sarıkaya fi çi pi

'BEĞENDİNİZ Mi?'

Geçen akşam Arnavutköy'de bir balıkçı çıkışı görüntülenen Ozan Güvenise Çi dizisinde Serenay Sarıkaya ile olan sevişme sahneleriyle ilgili muhabirlere "Beğendiniz mi?" demekle yetindi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.