Chef's Arena Hüseyin Işıklar kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı

Chef's Arena Hüseyin Işıklar kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı
Daha önce hiçbir yarışma belki de bu kadar gerçek olmadı. Chef's Arena bambaşka bir formatı ile bu akşam Kanal D'de başlıyor. Yarışmacılardan biri de Hüseyin Işıklar oldu. Peki Hüseyin Işıklar kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde.

Bloom Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Chef's Arena bu akşam Kanal D ekranlarındaki yerini alacak. Saat 20.00 itibarıyla ilk bölümü yayınlanacak olan yeni yarışmada boy gösterecek isimler de açıklandı. Chef's Arena'nın yarışmacılarından biri de Hüseyin Işıklar. Tanıtım videolarında görülen yarışnacı hakkında şimdiden araştırmalar başladı. Hüseyin Işıklar kimdir? Instagram hesabı bu sayfada.
 


Chef's Arena Hüseyin Işıklar kimdir?

36 yaşında, fitness antrenörü. Aslen Bilecikli. Fazla kilolarından dolayı radikal bir karar alarak spora yönelmiş. Yakışıklılığı ve fit vücudu ile bir hayli ilgi görecek gibi. Instagram hesabı @huseyinisiklar


Chef's Arena daha önce hangi yarışmalara katıldı?

Bu akşamdan itibaren 16 yarışmacıdan biri olarak ekranlarda yer alacak Hüseyin Işıklar daha önce Yemekteyiz'e katıldı. Sinan Kabaktaş ve Gökçe Bıçakçı'nın birinciliği kazandığı haftada hünerlerini sergiledi.

hüseyin ışıklar

chef's arena arya çelik

chef's arena büşra nihal abay

gökçe kurut esin

fevziye alak chef's arena

alvina hakverir
 

alev hakverir

BURCU KARAASLAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.