Çok Güzel Hareketler 2 neden yok? 21 Mart Pazar - ÇGH 2 bitti mi final mi yaptı? Yeni bölüm ne zaman

Çok Güzel Hareketler 2 neden yok? 21 Mart Pazar - ÇGH 2 bitti mi final mi yaptı? Yeni bölüm ne zaman
Beşiktaş Kültür Merkezi'nde milyonlara ulaşan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkan Çok Güzel Hareketler 2 bu akşam tekrar yayınıyla Kanal D ekranlarındaki yerini alacak. Tiyatrodakiler kadar televizyonları karşısında izlemekten büyük keyif alınan gösterinin yeni bölümünün neden yayınlanmadığı merak konusu haline geldi ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Çok Güzel Hareketler 2 neden yok? 21 Mart Pazar - ÇGH 2 bitti mi final mi yaptı? Yeni bölüm ne zaman? Detaylar haberimizde her alıyor.

Yılmaz Erdoğan yönetmenliğinde yıllardır Kanal D ekranlarındaki yerini alan Çok Güzel Hareketler 2 son dönemlerde zaman zaman tekrar bölümleriyle yayınlanıyordu. Gösteri bugün de aynı şekilde izleyicilerin karşısına çıkacak. Geçen hafta izleyicilerle buluşan son bölümün tekrarının ya da kolaj şeklinde skeçlerin ekranlarda olması bekleniyor. Bu kararın sebebi ise merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Çok Güzel Hareketler 2 neden yok? 21 Mart Pazar - ÇGH 2 bitti mi final mi yaptı? Yeni bölüm ne zaman? Detaylar haberimizde her alıyor.


Çok Güzel Hareketler 2 neden yok?

Bugün Kanal D'nin yayın akışına göz atan izleyiciler Çok Güzel Hareketler 2'nin tekrarının yayınlanacağını öğrendi. Bu sebeple de araştırmalar yapılarak durumu öğrenmeye çalışılıyor. Daha önce Eser Yenenler'in bebeğinin rahatsızlanmasından dolayı aksayan çekimlerin bu sefer neden olmadığı ya da yeni bölümün neden yayınlanmadığı henüz bilinmiyor.

Çok Güzel Hareketler 2


 


Çok Güzel Hareketler 2 yeni bölüm ne zaman?

21 Mart Pazar günü tekrar bölümü ekranlara gelecek olan Çok Güzel Hareketler 2'nin yeni bölümünün 28 Mart Pazar yayınlanması bekleniyor. 

begüm çağla tekin

ecem sena bayır

eda nur hancı

fatma tezcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum