Çukur'da Yücel'in ateşe verdiği Aliço öldü mü? Rıza Kocaoğlu diziden ayrıldı mı

Çukur'da Yücel'in ateşe verdiği Aliço öldü mü? Rıza Kocaoğlu diziden ayrıldı mı
Sezon finaline doğru giden Çukur'un 66. bölümü dün ekranlardaki yerini aldı. Heyecanıyla milyonları televizyon başına toplayan dizide Yücel, Aliço'yu çukura hapsedip yakmaya başladı. Peki Aliço öldü mü? Rıza Kocaoğlu diziden ayrılacak mı? İşte detaylar...

Pazartesi akşamlarına damga vuran Çukur'da yine nefes kesen bir sahne yaşandı. Adım adım sezon finaline doğru ilerleyen dizide Aliço'yu kaçıran Yücel, atık merkezine götürdü. Siyah bir zarfa da bu merkezin fotoğrafının olduğu bir zarfı Yaman'a gönderdi. Alevlerin yükseldiği alanda Aliço'yu kurtarmak isteyen Yaman patlama ile birlikte yere düşerek bayıldı. Daha sonra ise izleyiciler Çukur Aliço öldü mü? sorusunu sormaya başladı.

Benzin döküp yaktı
Fotoğraftaki atık merkezini bulan Yamaç yanındaki genci gönderdikten sonra silahına sarıldı.. Mekanda keşfe çıkan Yamaç, Aliço'nun sesinin geldiği yöne gidince kötü sürprizle karşılaştı. Yamaç'a büyük bir tuzak kuran Yücel onu atık kağıtlardan yapılmış bir çukura hapsetti. Remzi ise Aliço'nun etrafındaki kağıtlara benzin döküp ateş verdi.

çukur

Hastaneye götürüldü
Aliço'nun olduğu odaya giren Yamaç gördüğü manzara karşısında şok oldu. Yanan yığına doğru koşan Yamaç patlamasın etkisi ile yere düşüp bayıldı. Baygınlık sırasında geçmişe dönen Yamaç, Aliço ile geçirdiği bir günü hatırladı. Atık merkezindeki patlama sonrası gözlerini hastanede açan Yamaç'ın ilk gördüğü kişi Salih oldu. Uyanır uyanmaz Aliço'yu soran Yamaç, Salih'in hallerinden şüphelenince acı gerçekle yüzleşti. Aliço'nun öldüğünü öğrenen Yamaç hemen ayağa kalkmaya çalışsa da Salih onu durdurdu.

rıza kocaoğlu instagram

Rıza Kocaoğlu Çukur'dan ayrılacak mı?
Çukur dizisinde Aliço rolünü oynayan oyuncu Rıza Kocaoğlu, dizideki sahnenin hemen ardından Instagram'danAliço karakterinin fotoğrafını paylaşarak el sallayan emoji koydu. Dizide Cumali rolündeki Necip Memilli ise bu fotoğrafa 'Her şey için teşekkürler. Emeğine sağlık' notunu yazdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.