Dolandırıcılardan 'Zahide Yetiş dolandırıcılığı'!

Dolandırıcılardan 'Zahide Yetiş dolandırıcılığı'!
Daha önce pek çok vurgunla karşımıza çıkan dolandırıcılar bu kez medyayı hedef aldı ancak başarılı olamadı. Bazı doktorları 'Sizi Zahide Yetiş'in programına çıkaracağız' vaadi ile kandırıp paralarını alan dolandırıcılar güzel sunucunun hışmına uğradı.

Ekranlarda şahitlik ettiğimiz dolandırcılık vakalarına farklı bir boyut eklendi. Haftaiçi her sabah yaptığı programlarla gündeme oturan Zahide Yetiş hedefteki isimdi. Güzel sunucunun programına çıkarılma vaadi ile kendilerine rezervasyon akdi isimli form doldurulan Haşmet Bardakçı ve Fatih Şendağ oyuna kanmadı. 'Sizi Zahide Yetiş'in programına çıkaracağız' sözü ile iki doktorun kapısını çalan dolandırıcılar Zahide Yetiş'in savcılığa gitmesi sonrası yakalandı.

Ağır Ceza'da görülecek
Takvim Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre; Yetiş, adını kullanarak dolandırdığı insanlardan haksız kazanç sağlayan şüphelilerin cezalandırılmasını istedi. Onur Ü., bir medya kuruluşunda çalıştığını, kendisinin programlara çıkartmak için konuk ayarladığını anlattı. Savcılık tarafından yürütülen soruşturma sonunda, Onur Ü. ile eşi Fadime C. hakkında mağdur doktorlara ulaşarak haksız kazanç temin ettikleri ve dolandırıcılık suçunu işledikleri ileri sürülerek 10 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı. Dava, Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.