Doya Doya Moda 20 Şubat Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu

Doya Doya Moda 20 Şubat Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu
Türkiye'nın stil ve tarz yarışması Doya Doya Moda'da dördüncü gün heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı 7 yarışmacı bir kez daha en iyi kombinleri oluşturmak için yarışacak. Peki Doya Doya Moda 20 Şubat Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde.

Türkiye'nin moda yarışması Doya Doya Moda'da heyecan giderek artıyor. Final öncesi son bölüme geldiğimiz bu günde yarışmacılar yine hem rekabet içerisinde olacak hem de birbirlerine söyleyecekleri sözlerle psikolojik üstünlük sağlamaya çalışacak. Yarışmanın 'kadrolu' yarışmacıları olarak değerlendirilen ve programın ilk gününden bu yana yarışan isimleri artık yavaş yavaş dökülmeye başladı. Eleme potasına girip girmeyecekleri merak ediliyor. Dünkü puanlamada da yine izleyicileri şoke eden anlar yaşandı. Peki Doya Doya Moda 19 Şubat Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.
 


Doya Doya Moda 20 Şubat Perşembe 64. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 13:00'te başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

 

doya doya moda esra eylül topçu


Konsept: İşlemeli kazak şıklığı

Dün kıyasıya bir rekabete giren yarışmacılar için adres yine Pendik'ti. Kendilerine verilen 500 liralık bütçelerle Pendik sokaklarını arşınlayan güzel yarışmacılar en güzel tercihleri yapabilmek adına mücadele verdi. ardından da jürinin karşısına çıktılar. Emel diskalifiye şoku yaşadı.


Jüri arasında kavga

Doya Doya Moda'nın yayınlanan yeni bölüm fragmanında jüri üyelerinin kavgası dikkat çekti. Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu ve Kemal Doğulu arasındaki tartışma güne damga vuracak gibi görünüyor. Bilindiği üzere Serya Sever geçtiğimiz hafta yarışmaya katılmıştı.
 

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran kimdir

Doya Doya Moda 20 Şubat Perşembe kim birinci oldu?
Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları

Doya Doya Moda 20 Şubat Perşembe Puan
Neslihan Sevim 11
Emel Başkan 12
Sündüz Durmaz 12
Sepideh Su Bahar 12
Betül Böçkün 15
Ferdanur Başaran 10
Esra Eylül Topçu 9

doya doya moda Sepideh Su Baher

doya doya moda Sepideh Su Baher

doya doya moda emel başkan fotoğrafları

doya doya moda emel başkan kimdir
 

ferdanur başaran fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.