Doya Doya Moda 22 Haziran Pazartesi 151. bölüm fragmanı | Bomba patlıyor...

Doya Doya Moda 22 Haziran Pazartesi 151. bölüm fragmanı | Bomba patlıyor...
Türkiye'nin en tarz, en şık ve en moda dolu yarışması Doya Doya Moda'da bir hafta daha geride kaldı. Artık adım adım finale gidiliyor ve bu heyecanın dozajını daha da yükseltiyor. Peki yeni haftada neler yaşanacak? İşte Doya Doya Moda 151. bölüm fragmanı...

Türkiye'nin en candan, en samimi ve en modern yarışması Doya Doya Moda'nın yepyeni bir bölümü daha ekranlarda. Birbirinden iddialı 7 büyük beden yarışmacının rekabetinde hafta heyecan giderek artıyor. Yeni haftayla birlikte yarışmacılar arasındaki rekabet de kat be kat artacak. Peki Doya Doya Moda 22 Haziran Pazartesi 151. bölüm kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

 

Doya Doya Moda 22 Haziran Cuma 151. bölüm fragmanı

Yeni hafta bomba gibi başlıyor. Bilindiği üzere bugün Büşra elenmişti. Yerine ise kimin geleceği bilinmiyor. Normalde fragmanlarda gösteriliyordu yeni haftanın yarışmacısı ama bu kez gösterilmedi. Belki de 6 kişi yarışmaya devam edecek. Bunun yanısıra büyük ödül belli oldu. Kemal Doğulu'nun yarışmacılara gösterdiği ödül büyük sevinç yaşattı. Su ve Betül arasındaki gerilim doruğa tırmanıyor! Hepsi ve daha fazlası 22 Haziran Pazartesi Doya Doya Moda 151. bölümde.

 




 





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.