Doya Doya Moda 29 Nisan Çarşamba kim birinci oldu? Puan durumu

Doya Doya Moda 29 Nisan Çarşamba kim birinci oldu? Puan durumu
Türkiye'nin en çok izlenen, en tarz, en ikon ve en samimi yarışması Doya Doya Moda'da hafta ortasına gelindi. Birbirinden iddialı 7 yarışmacının kozlarını paylaşarak mücadele edeceği 113. bölüm nefes kesecek. Alınacak puanlar da merak ediliyor. Peki Doya Doya Moda 29 Nisan Çarşamba kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Gülşah Sarçoğlu, Kemal Doğulu ve Seray Sever'in jüri üyeliklerini üstlendikleri, Uğurkan Erez'in sokağa çıkma yasağı sebebiyle yayında yer almadığı Doya Doya Moda'da 113. bölüm ekranlarda. Yedi güzel yarışmacı kendilerine tahsis edilen mağazada seçecekleri kombinlerle birlikte jüri önüne çıkarak günü birinci bitirmek ve hafta sonuna avantajlı girmek istiyor. Ancak bu hiç de kolay değil. Çetin bir rekabetin yaşanacağı programda alınacak puanlar öğrenilmek isteniyor. Peki Doya Doya Moda 29 Nisan Çarşamba kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

 

Fikir anası Zenan mı?

Dün yayınlanan son bölümde Betül sinir krizi geçirdi. Günü tam puanla bitiren başarılı yarışmacı hakkında Zenan'dan fikir aldığı yönündeki iddialar sonrasında Betül sert tepki gösterdi.Mira ve Emel'in üzerine geldiği ve tartışmanın yaşandığı anlarda Betül söylentileri reddetti. Kemal Doğulu ve Seray Sever de Betül'e hak verdi. Zenan da kendini savunarak iddiaları yalanladı. Betül Mira ile sert bir tartışmaya girdi.

DOYA DOYA MODA ZENAN KARATAŞ


15'ler havada uçuştu

TV8'de yayınlanan bölümleri ile seyircileri ekran başına kilitleyen Doya Doya Moda'nın son bölümünde tam puanlar havada uçuştu. Sokak etkinliği konseptinde yarışan yarışmacılar arasından Mira 4, Hanzade 8 ve Zenan 3 puan alabildi. Ancak diğer yarışmacılar adeta patlama gerçeklleştirdi. Su, Emel, Sündüz ve betül 15 puanla günü tamamladı. Belki de 112 bölümü geride kalan yarışmada bir ilk yaşandı.

ZENAN KARATAŞ DOYA DOYA MODA

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları
 

Doya Doya Moda 113. bölüm fragmanı izle

Yarışmacılar bugün de çetin bir mücadele verecekleri anlarla izleyenleri eğlendirecek. Zaman zaman gerginliklerin de yaşanacağı programda 113. bölüm heyecanı yaşanacak. Yayınlanan fragmanda Sündüz ve Betül'ün neşeli halleri dikkat çekti. Sündüz elbise sattı. Doya Doya Moda 113. bölüm fragmanı haberimizde izleyebilirsiniz.

doya doya moda Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda 29 Nisan Salı 113. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 13:00'te başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

 

Doya Doya Moda 29 Nisan Çarşamba kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.



doya doya moda sepideh su baher

 

Doya Doya Moda 29 Nisan Çarşamba Puan Durumu Puan
Sepideh Su Baher 5
Emel Başkan 15
Sündüz Durmaz 4
Betül Böçkün 15
Mira Muhtarzade 14
Hanzade Nuh 11
Zenan Karataş 7


 

doya doya moda emel başkan kimdir
 

doya doya moda emel başkan fotoğrafları
 

doya doya moda Sepideh Su Baher

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.