Doya Doya Moda 30 Nisan Perşembe kim birinci oldu? Puan durumu

Doya Doya Moda 30 Nisan Perşembe kim birinci oldu? Puan durumu
TV8'in ilgiyle izlenen yarışması Doya Doya Moda'nın yeni bölümünde yine büyük bir heyecan yaşanacak. Birbirinden iddialı 7 güzel kızın yarışında en çok puan alabilme savaşı verilecek. Hafta finaline doğru gidilen yarışmada alınacak her fazla puan yarışmacıları kolyeye bir adım daha yaklaştıracak. Peki Doya Doya Moda 30 Nisan Perşembe kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Tarz kavramını ruhunuza kazıyan, modayı benliğinize hapseden, stil rüyanızı gerçeğe dönüştüren Doya Doya Moda'da yeni gün başlıyor. Ayın son gününde 7 moda delisi kızın vereceği mücadele büyük bir rekabete sahne olacak. Bunun ynaısıra hafta finaline doğru gidilirken puanlar büyük bir rol oynayacak. Yarın kolye sahibi ve elenecek yarışmacının belirleneceği yarışmada herkes bugünden avantajlı puanlar almak istiyor. Peki Doya Doya Moda 30 Nisan Perşembe kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.
 


Doya Doya Moda Su kaç yaşında? Kimdir?

21 yaşındaki Su Baher aslen İranlı ve öğrenci. Bir süredir Türkiye'de yaşayan Su Baher 42 beden ve 68 kilo ağırlığında. Yarışmanın en çok kolye alan ismi olan genç yarışmacı, Türkiye'nin yeni moda starının kendisi olacağını söyleyerek iddiasını ortaya koymuştu. Oyunculuk deneyimi olduğu bilinen Sepideh Su Baher, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Erkenci ve Kuş Afili Aşk dizilerinde rol aldı. Ayrıca modellik de yapan yarışmacı, Kuaförüm Sensin'e katılmıştı. Çok küçük yaşlarda iş hayatına atılan Su Baher, eğitim nedeniyle iş hayatına ara vermiş. Aslen İranlı olan Baher, sık sık yarışmaya kendi kültürünün parçası olan lezzetleri yapıp getiriyor. 
 

Sündüz adım adım potaya gidiyor!

Dün yayınlanan son böşümde kovboy çizmesi şıklığında yarışan yarışmacılar önemli performanslara imza attı. Ancak Son dönemin başarılı isimlerinden Sündüz Durmaz maalesef bunu başaramadı. Geride kalan haftada potaya girip elenmekten son anda kurtulan Cezayirli güzel bir kez daha yarışmadan gitme durumu ile karşı karşıya. Zenan Karataş ile birlikte son sıralarda yer alan Sündüz yarın programa veda edebilir. Güzelliği ile dikkat çeken Sündüz'ün binlerce hayranı da bulunuyor.

DOYA DOYA MODA ZENAN KARATAŞ

Betül'ün yükselişi

Yarışmada uzun süredir yer alan Betül Böçkün belki de en çok popüler olduğu dönemi yaşıyor. Geçirdiği stil değişimi ile jüriyi de kendisine hayran bırakan genç yarışmacının dünkü kombini de çok beğenildi. Günü de 15 tam puanla kapattı. Ayrıca Emel Başkan da bembeyaz tercih ettiği kombinle de güne damgasını vurdu ve Betül ile birinciliği paylaştı.

ZENAN KARATAŞ DOYA DOYA MODA

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları
 

Doya Doya Moda 114. bölüm fragmanı izle

Yarışmacılar bugün de çetin bir mücadele verecekleri anlarla izleyenleri eğlendirecek. Zaman zaman gerginliklerin de yaşanacağı programda 114. bölüm heyecanı yaşanacak. Yayınlanan fragmanda Sündüz ve Betül'ün neşeli halleri dikkat çekti. Sündüz elbise sattı. Doya Doya Moda 114. bölüm fragmanı haberimizde izleyebilirsiniz.

doya doya moda Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda 30 Nisan Perşembe 114. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 13:00'te başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

 

Doya Doya Moda 30 Nisan Perşembe kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.



doya doya moda sepideh su baher

 

Doya Doya Moda 30 Nisan Perşembe Puan Durumu Puan
Sepideh Su Baher 5
Emel Başkan 4
Sündüz Durmaz 7
Betül Böçkün 5
Mira Muhtarzade 5
Hanzade Nuh 4
Zenan Karataş 7


 

doya doya moda emel başkan kimdir
 

doya doya moda emel başkan fotoğrafları
 

doya doya moda Sepideh Su Baher

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.