Doya Doya Moda 8 Haziran Pazartesi fragmanı | Zeynep geliyor!

Doya Doya Moda 8 Haziran Pazartesi fragmanı | Zeynep geliyor!
Televizyon ekranlarının en çok sevilen yarışmalarından biri olarak sezon finaline doğru giden Doya Doya Moda'da son 3 hafta! Bugün yayınlanan son bölüm sonrasında pazartesi günü neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Yeni yarışmacı da öğrenilmek isteniyor. İşte Doya Doya Moda 8 Haziran Pazartesi fragmanı haberimizde.

TV8'in en çok takip edilen programlarından biri olan Doya Doya Moda'da bir final günü daha geride kaldı. Büyük çekişmeye sahne olan haftanın son gününde Sündüz bir kez daha birinciliği elde edip altın kolyesine kavuştu. Veda eden isim ise Melika Aslan oldu. Elazığ ve İranlı olan güzel yarışmacı artık bu maratonda yerini alamayacak. Yerine gelen isim de belirlendi. Fragmanda verilen ipucuyla birlikte haftaya genel bir bakış yapıldı. Doya Doya Moda 8 Haziran Pazartesi fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Zeynep katılıyor

Final sonrasında TV8'in resmi sitesi www.tv8.com.tr üzerinden yayınlanan Doya Doya Moda 8 Haziran Pazartesi fragmanında Zeynep; 'Kızların bir renge ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bence bu renk benim. Kızlara renk katmaya geldim' dedi. Gamze ise kendisi için 'Benim gibi olmak istiyor' ifadelerini kullandı. Sündüz aldığı altın sonrası 'Herkes rütbesini bilecek, şampiyon Sündüz' diye eğlendi. Hanzade altın günlerinin kendisinden sorulduğunu söyledi. Su ve Betül barıştı mı? Hepsi ve daha fazlası 8 Haziran Pazartesi günü karşınızda olacak.

doya doya moda zeynep zor

Zeynep de programa katılacağı bölümün fragmanını hesabından paylaştı. 

doya doya moda zeynep zor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.