Doya Doya Moda Su Baher kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Gerçek yaşı kaç

Doya Doya Moda Su Baher kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Gerçek yaşı kaç
Yaz aylarında başlayan Doya Doya Moda'nın ilk gününden bu yana ekranlarda yer alan Sepideh Su Baher'in yaşı merak ediliyor. Bugün yayınlanacak olan 114. bölümde Kemal Doğulu'nun sorusu sonrası herkes Doya Doya Moda Su Baher kaç yaşında? sorusunu sorarak gerçek yaşını öğrenmeye çalıştı. İşte detaylar...

Hafta içi yayınlanan bölümleri ile binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Doya Doya Moda'nın en çok sevilen yarışmacılarından biri de Su Baher. İranlı güzel yarışma başından bu yana elenmediği programda adını her geçen gün daha da fazla kişiye duyurmayı başarıyor. Daha önce oyunculuk geçmişi de bulunan ve televizyonlara aşina olan yarışmacı ile ilgii flaş bir gelişme yaşandı. Doya Doya Doya Moda'nın 114. bölüm fragmanında Kemal Doğulu kendisine 'Bizden sakladığın bir sırrın varmış' diye sordu. Genç yarışmacının gözleri doldu ve özür diledi. Doğulu bunun üzerine 'Kaç yaşındasın?' sorusunun birkaç kez tekrarladı. Orada fragman sona erdi. Su Baher'in yaşını gizlediği zannedildi ve öğrenilmek istendi. Peki Doya Doya Moda Su Baher kaç yaşında? Detaylar haberimizde.
 


Doya Doya Moda Su Baher gerçek yaşı kaç?

Yarışma başından bu yana herkes kendisini 21 yaşında biliyor. Çünkü yaşı öyle açıklanmıştı. Kendisi de sürekli 21 olduğunu söylüyordu. Ancak Kemal Doğulu'nun ısrarla 'kaç yaşındasın?' sorusunu tekrarlaması şüpheleri de beraberinde getirdi. İranlı güzelin yaşı gerçekten farklı olabilir. Fakat şunu da tekrarlamakta fayda var. Yayınlanan sadece bir fragman. Kesilen yerler olabiliyor. Yani Su Baher'in sakladığı konu yaş olmayabilir. Yarışma başlayınca göreceğiz. Ayrıca gün birincisini de buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

doya doya moda sepideh su baher


Doya Doya Moda Su Baher kimdir?

5 Mart doğumlu. 21 yaşında. İran'da da iyi bir yaşamı olduğunu söyledi. 1.5 sene önce Türkiye'ye geldi. 10 günlük cafe çalışma hayatının sonrası ajansa kaydoldu. O akşam da aldığı teklifle birlikte dizi hayatına başladı. Yardımcı oyuncu olarak ilk projesiyle setlere adım attı. 6 aylık kariyerin ardından Erkenci Kuş'a giriş yaptı. 24 bölümlük maratondan sonra Doya Doya Moda'ya başvurdu. 42 beden olan Su Baher, o günden bu yana adını herkese duyurdu ve adeta bir fenomene dönüştü. Afili Aşk'ta da rol aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.