Doya Doya Moda yarışmacılarının Instagram hesapları

Doya Doya Moda yarışmacılarının Instagram hesapları
TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda yarışması her gün binlerce kişi tarafından izleniyor ve ilgi giderek büyüyor. Yarışmada yarışan yarışmacılar da program kadar özel hayatta ve sosyal medyada da takip ediliyor. Doya Doya Moda'da yarışan 7 yarışmacının Instagram hesapları haberimizde.

Televizyon dünyasında yer alan yarışmacılar bir anda popülerliği yakalayabiliyor. Bu nasıl oluyor? Elbette sosyal medya sayesinde. Her gün binlerin takip ettiği Doya Doya Moda'nın 7 yarışmacısına beğeniler ve yorumlar yağıyor. Ayrıca her geçen gün takipçi sayılarında da yükselişler görülüyor. Paylaşılan cesur pozlar da ilgiyi daha da artırıyor. Doya Doya Moda yarışmacılarının Instagram hesaplarını sizler için derledik.
 


Doya Doya Moda yarışmacıları kimdir?

Haftanın beş günü İstanbul'un belirlenen semtlerinde kendilerine en uygun konseptleri derlemeye çalışan 7 yarışmacı nefes kesen bir maratona imza atıyor.

  • Reva Mert
  • Sündüz Durmaz
  • Ferdanur Başaran
  • Sepideh Su Baher
  • Emel Başkan
  • Betül Böçkün
  • Aydan Sarı


Doya Doya Moda Mert Reva Instagram hesabı

Yarışmaya yeni katılan 28 yaşındaki yarışmacı Instagram'da aktif bir hesaba sahip. Programda gözükmeye başladıktan sonra da takipçilerinde artış oldu. Bin 366 kişinin takip ettiği Reva Mert'in listesinde 613 hesap var. Kendisine @revamert adresinden ulaşabilirsiniz. İsim ve soyisimle aldığı kullanıcı ismiyle de jenerik bir profile sahip.

doya doya moda reva mert


Doya Doya Moda Aydan Sarı Instagram hesabı

Kısa süre önce katıldığı yarışmada şimdiden iz bırakan Aydan Sarı da Instagram'da bir hesap sahibi. Rap müzikle dikkat çeken genç yarışmacının şu anda bin 700 civarında takipçisi var. Kendisi ise 167 hesabı takipte. Profiline @aydansarii kullanıcı ismi ile ulaşabilirsiniz.


Doya Doya Moda Emel Başkan Instagram hesabı

TV8 ekranlarında yarışmanın başladığı ilk günden bu yana yarışan Emel Başkan sadece Türkiye değil yurt dışından da çok büyük bir ilgiye sahip. Bu da takipçi sayısına yansıdı. Yarışma başlamadan önce 10-12 bin olan takipçi sayısı 30 bine dayandı. Emel Başkanı @emelbaskann adresinden takip edebilirsiniz.

doya doya moda emel başkan fotoğrafları


Doya Doya Moda Sündüz Durmaz Instagram hesabı

Cezayir asıllı güzel yarışmacı Sündüz Durmaz da Doya Doya Moda sonrasında takipçilerini katlayan isimler arasında. Durmaz şu anda 150 bin takipçiyle bu alanda ilk sırada yer alıyor. Kendisine @sunduz_durmaz adresinden ulaşabilirsiniz.
 

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları
 


Doya Doya Moda Betül Böçkün Instagram hesabı

Yarışmanın son günlerinde Emel Başkan ile yaşadığı tartışma ile gündemde olan Betül Böçkün diğer yarışmacılara nazaran kapalı bir hesaba sahip. 40 bine yakın takipçisi bulunan güzel yarışmacının fotoğraflarını takip etmeyenler göremiyor, beğenemiyor ve yorum yazamıyor. Kendisine @betulbockun1 adresinden ulaşabilirsiniz.


Doya Doya Moda Ferdanur Başaran Instagram hesabı

7 yarışmacı arasında en çok ilgi gören isimlerden biri olan Ferdanur Başaran da sosyal medyanın kraliçelerinden biri. Yarışma başlamadan önce 6-7 bin takipçisi bulunan Başaran'ı şu an 75 bin civarında kişi takip ediyor. Kendisine @ferdanurbasaran adresinden ulaşabilirsiniz. O da Reva Mert gibi jenerik bir hesaba sahip.

ferdanur başaran fotoğrafları


Doya Doya Moda Sepideh Instagram hesabı

İranlı yarışmacı yarışmada elde ettiği ünle her geçen gün daha da fazla kişiye ulaşıyor. Zaman zaman yapıtğı çekilişlerle de hediyeler dağıtıyor. Duygusal anlar yaşayan ve iki yıldır doğum gününü ailesinden uzakta kutladığını söyleyen güzel yarışmacının gözleri dolmuştu. Kendisine @subaher hesabından ulaşabilirsiniz.

doya doya moda Sepideh Su Baher
 

doya doya moda Sepideh Su Baher

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.