Doya Doya Moda'nın Angelina Jolie'si Elif Nil Elden

Doya Doya Moda'nın Angelina Jolie'si Elif Nil Elden
TV8'in sevilerek izlenen yarışması Doya Doya Moda'da yeni bir gün daha sona erdi. Birbirinden iddialı 7 yarışmacının kıyasıya mücadelesine yine Elif Nil Elden damga vurmayı başardı. Güzel yarışmacı Angelina Jolie tiplemesiyle hem programda hem de sosyal medyada adından söz ettirdi. Kendisi hakkında binlerce yorum yazıldı.

Talya Prodüksüyon imzasıyla yayınlanan Doya Doya Moda'da haftanın üçüncü günü izleyicilerle buluştu. Tarzını yansıtmak, ikon olabilmek ve zevkini tüm Türkiye'ye kanıtlamak isteyen yarışmacıların amansız rekabetine yine heyecan üst düzeydeydi. Konsepte göre İstanbul sokaklarında kendilerine verilen bütçeleri kullanan birbirinden iddialı 7 kızın yarışının nasıl sonlanacağı merak konusuydu. Pazartesiyi ilk sırada bitirip dün de zirve adaylarından biri olmayı başaran Elif Nil Elden yine bir ünlü tiplemesiyle bölüme damga vurdu.



Pazartesi Arzum Onan, çarşamba Angelina Jolie!

Doya Doya Moda'ya yakın tarihte katılmasına rağmen kısa sürede adından fazlasıyla söz ettiren Elif Nil Elden, pazartesi günü ilham alınan kadınlar konseptine Arzum Onan'ı canlandırmıştı. Jüriyi etkileyen Elden tam puanla günü bitirerek rakibelerine de gözdağı vermişti. İkinci günde iş yemeği konseptini uyguladı ve tam puanın eşiğinden dönerek 18 puanla bölümü tamamladı. Sıra hafta ortasına geldiğinde ise konsept bu kez 'nereye gittiğimi tahmin et' oldu. Yarışmacılar hazırladıkları kombinlerle jüriye nereye gidecekleri konusunda fikir yürüttürdüler. Başarılı yarışmacı bugün Angelina Jolie olarak ajan halinde bilgi alabileceği bir yere gidebilmek adına kamufle oldu. Jüriden de Seray Sever haricinde tam not aldı ve günü 19 puanla tamamladı. Ayrıca sempatik tavırları ve samimi cevaplarıyla da beğeni topladı.

elif nil elden

elif nil elden

elif nil elden

elif nil elden

elif nil elden

elif nil elden

elif nil elden

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.