Ekrem İmamoğlu FOX TV Çalar Saat 18 Nisan Perşembe canlı yayın izle

Ekrem İmamoğlu FOX TV Çalar Saat 18 Nisan Perşembe canlı yayın izle
İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat'in konuğu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu. Sabah saatlerinde yeni dönemine ilişkin açıklamalarda bulunacak olan İmamoğlu'nun sözleri kritik önem taşıyor. Ekrem İmamoğlu FOX TV Çalar Saat 18 Nisan Perşembe canlı yayın izle seçeneği ile karşınızdayız.

31 Mart seçimlerinden tam 17 gün sonra mazbatasına kavuşan ve  İstanbul Belediye Başkanlığı görevine resmen başlayan Ekrem İmamoğlu bir kez daha FOX TV'de Çalar Saat'in konuğu olacak. İsmail Küçükkaya kısa bir süre önce bir kez daha FOX canlı yayınında buluşan İmamoğlu için herkes ekran başına kilitlenecek. FOX TV Çalar Saat 18 Nisan Perşembe Canlı yayın izle linki haberimizde yer alıyor.

ekrem imamoğlu fox tv canlı yayın

Çalar Saat 18 Nisan Perşembe FOX TV İzle


Hafta içi her sabah 07.15'te yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat'i FOX TV internet sitesinden ve FOX TV Youtube kanalı üzerinden izleyebilirsiniz.

ÇALAR SAAT
 


Dün İl Başkanı konuktu

İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat'te dün de CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu konuktu. Mazbata ile ilgili açıklamalarda bulunan ve seçim sürecini değerlendiren Kaftancıoğlu önemli açıklamalarda bulunmuştu. Bugün ise yeni İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hem partisine hem 16 milyon İstanbulluya hem de tüm Türkiye'ye seslenecek.

 

İSMAİL KÜÇÜKKAYA KİMDİR?

1972 yılında Kütahya Simav’da dünyaya gelen İsmail Küçükkaya, ilk ve orta öğrenimini Kütahya’da gördü.Üniversite öğrenimini ise Gazi Üniversitesi Gazetecilik bölümünde tamamladı.

İsmail Küçükkaya, gazetecilik kariyerine 1991 yılında Hürriyet Gazetesi’nde muhabirlik yaparak başladı. Hürriyet Gazetesi’nde çalıştıktan sonra Sabah ve Star gazetelerinde görev aldı. 2000 yılında Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başlayan gazeteci, 2003 yılında köşe yazarlığını da sürdürerek SkyTürk TV’de Ankara temsilcisi olarak çalışmaya başladı.

2005-2008 senelerinde Akşam Gazetesi’nin Ankara temsilciliği yürüten Küçükkaya, 2008 yılı Kasım ayında Akşam Gazetesi’nin genel yayın yönetmeni oldu. Haziran 2013 tarihinde Gezi Parkı olaylarının ardından görevinden alındı.

2013 yılı Eylül ayında Fox TV’de “Çalar Saat” adlı programı sunmaya başladı.

2008 yılında “Cumhuriyetimizi Dair” ve 2012 yılında “Cumhuriyet’in İlk Yüzyılı” adlı iki kitabın ardından 2019'da da Biraz Cesaret isimli kitabı çıkarmıştır.

ekrem imamoğlu

canan kaftancıoğlu

ismail küçükkaya tunceli

ekrem imamoğlu çalar saat

 

İmamoğlu'nun açıklamaları şöyle:
Mazbatayı alma ortamı biraz yoğundu. Daha sonra büyükşehir belediyesine geçtik. Büyük bir kitle toplandı. Hiç haber vermeden insanların akarak gelmesi.  Saraçhanede her kesimden insan vardı. O insanların sevgisini hissediyorsuuz. dün akşam efes pilsen maçı için söz vermiştik. Söz verdiysek gideceğiz dedim. Gittik çok da güzel bir maç izledik. Rakibimizi yendik. Eve geçtik annem babam geldi kızım sitem yaptı. Oğlum burda iki çocuğum evde demiştim. çocuklarımadına söz veriyorum demiştim. Eve girdim kızım hemen bir oğlunuz yanınızda iki çocucuğunuz evde değil mi dedi? Hemen bir sitem. 

Annem çok duygulu tabi çok duygulandılar. Onların maneviyatı beni çok koruyor ona inanıyorum. Gözyaşlarıyla karşıladılar. Dün meydanda da söyledim Allahım beni aileme mahçup etme. Dolayısıyla insanın anne babasına ailesine mahçup olmaması bu çok değerli. ki bu asil görevi asil bir şekilde yapabilesiniz. En çok ailemi ihmal ediyorum . Bir anne oğlunun dizinin dibinde olmasını ister. 

Hukuk üstündür insanlığın nefesidir bence. hukuk olmadan insan nefes alamaz. Adaletin bittiği yerde insanın nefes alamaması gibi. Sokaktaki sokak hayvanından tutun da doğaya karşı insanların birbirine karşı diyaloglarına karşı... Hukuk çok derin bir mesele. 

Biz toplumun vitrininde duran insanlarız. Biz sarılmazsak....

Biz Erdoğan'la akraba değiliz. Bir insan göreve geldiğinden itibaren elini sıkmayacağı insan yoktur. Ben mazbatamı aldım artık kişisel işlerin adamı değil. Benim hiçbir engelim yok. Gideceğğim talepte bulunacağım görüşeceğim. Cumhurbaşkanının beni tebrik etmesinden onur duyarım .

Her zaman çekinip uzaktan bakmaya çalıştım. Kamapnyada da hep söylemişimdir normalleşelim. 

Azınlık kelimesinin ülke gündeminden kalkmasını istiyorum. Herkesin inancına derin bir saygı. Tarihler boyunca inançlar nedeniyle savaşmış. İnanç nedeniyle kimse kimseye üstünlük kurmamalı. 

Benim esasım insan 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum