Ekrem İmamoğlu'nun Okan Müderrisoğlu'na verdiği cevap olay oldu!

Ekrem İmamoğlu'nun Okan Müderrisoğlu'na verdiği cevap olay oldu!
Dün akşam Star TV ve NTV'nin ortak yayınında seçim gündemini yorumlayan Ekrem İmamoğlu, Sabah gazetesi yazarlarından Okan Müderrisoğlu'na verdiği cevaplarla sosyal medyayı salladı.

İBB Başkanlığı seçimine kısa bir süre kala televizyonlarda yer almaya devam Ekrem İmamoğlu'nun dünkü adresi Star TV'ydi. Star'da Seçim programına katılan İmamoğlu, sorular karşısında soğukkanlı tutumu ve hazır cevaplığı ile dikkat çekerken yanıtları da sosyal medyanın gündeminde çok sayıda kişi tarafından konuşuldu.

Ordu’daki VIP girişinde yaşanan kriz sonrası gündeme gelen olaylara yönelik soru soran Okan Müderrisoğlu’nun sorduğu bir soru sonrasında Ekrem İmamoğlu’nun verdiği yanıt ve yaşanan diyaloglar sosyal medyada tepkilere neden oldu.Müderrisoğlu’nun Koç Grubu’ndan kiralanan uçakla ilgili sorusuna ise İmamoğlu’nun verdiği, “Sizin görev yaptığınız grubun iktidar partisiyle olan ilişkisinin milyonda biri kadar değil” yanıtı gündeme oturdu.

“POLEMİK YAPIYORSUNUZ”
Müderrisoğlu reklam arasında kendisine Koç Grubu yanıtından sonra sosyal medyadan çok yüklenildiğini ifade etti ve İmamoğlu ile bir kez daha tartışma yaşadı. Müderrisoğlu’nun terör örgütü PKK ile ilgili sorduğu soruya İmamoğlu sert yanıt verdi.İmamoğlu, Müderrisoğlu’na “Yine manidar bir yorum yaptınız. Söyledikleri yok hükmündedir. Okan bey polemik yapıyorsunuz. Yok hükmündedir dedim ülkede şehitler oluyor dediniz. Terör örgütünün yorumları benim için yok hükmündedir dedim” yanıtını verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum